-17%

Grelec vozila – UltraHEAT®

 

Ta grelnik lahko vaš avtomobil lahko segreje ali ohladi, kar vam omogoča, da občutite toploto v hladnem dnevu in vetrič v vročem, sončnem dnevu. Hitro vam lahko tudi izostri avtomobilsko steklo.

Ni na zalogi

Šifra: AvHeat Kategorije: , ,

MULTIFUNKCIONALEN 

Ta avtomobilski grelec ni idealen le za ogrevanje notranjosti vozila, odmrzovanje/sušenje stekel in vetrobranskih stekel, temveč se lahko uporablja tudi kot hladilni ventilator, ki vam poleti daje hladen zrak. Preprosto morate le zamenjati stikalo in tako bo, glede na vaše potrebe, prišel ven vroč ali hladen zrak.

ENOSTAVEN IN UČINKOVIT

Avto grelec je zelo priročen in enostaven za uporabo. Priključite ga v vtičnico za vžigalnik cigaret in ga preklopite na ogrevanje ali ventilator. Pred nakupom se prepičajte, da ima vaš avto vtičnico za vžigalnik 12V. Prednosti tega grelca sta, da z ogrevanjem začne takoj in da ima avtomatsko zaščito pred pregrevanjem. To pomeni, da ozračje svoje avtomobila lahko segrejeve v samo 30sekundah, ne da bi čakali, da se segreje motor. Učinkovito vam omogoča hitro odmrzovanje, da se lahko čim prej odpravite na pot in pravočasno prispete na zastavljen cilj.

VAREN IN KOMPATIBILEN

Naš izdelek ne uporablja plina, temveč samo energijo iz alternatorja, zaradi česar je omenjen grelen najučinkovitejši način ogrevanja vašega vozila. Grelec ima vgrajeno varovalko, zaščito pred pregrevanjem, protinapetostno varovalko, zaradi česar je popolnoma varen za uporabo. Njegov dizajn je uporabniku prijazen, saj varčuje z energijo. Uporablja se lahko v vseh vrstah vozil, ki imajo 12V priključek.

OSTALI PODATKI

Dolžina produkta: 18 cm
Širina produkta: 13,5 cm
Material: ABS Plastika
Napetost: 12V