-38%

Univerzalen 8-delni avtomobilski organizator CARPRACTIC®

Vaš avto bo končno urejen, udoben in čist, vi pa boste uživali med vožnjo. V organizator boste spravili vse najpomembnejše predmete, ki jih boste imeli vedno pri roki.

Počisti

24,99

Količina:
Popularno
1x 24,992x 21,903x 18,90
Šifra: AvMult Kategorija:

PREDNOSTI:

✅ Vse na enem mestu
✅ Izdelano iz kvalitetnega usnja
✅ 8 predalov za shranjevanje
✅ Stabilno pritrjeno z elastičnimi trakovi

👉 KONČNO UREJEN AVTO

Vas pogled na nered v notranjosti vašega avtomobila spravlja v slabo voljo? S tem izjemno praktičnim organizatorjem boste v trenutku uredili zadeve. Na eno mesto boste spravili najpomembnejše stvari in vedno jih boste imeli pri roki. Organizator enostavno in hitro pritrdite na avtomobilski vizir ter vanj pospravite različne predmete (očala, telefon, kartice, izpit, osebno izkaznico, pisala, zapiske, kable, pisala, slušalke, CD-je …).

👉 KAKOVOST, KI TRAJA

Organizator je izdelan iz visokokakovostnega usnja in prefinjenega dizajna. V trenutku se bo zlil z vašim avtomobilom in ga dodatno polepšal.

👉 6+2 PREDALOV ZA SHRANJEVANJE

Odslej vaši najnujneši predmeti ne bodo več ležali po avtomobilu. Organizator ima namreč kar 5 predalov, primernih za shranjevanje kartic, osebnih dokumentov itd., 1 sponko za očala, 1 večji predal, primeren za shranjevanje kablov, polnilcev ter 1 mrežasti žep, kamor lahko spravite še ostale najnujnejše predmete. Poleg tega ima dodatno prostor, kamor lahko zapnete vaše najljubše pisalo. Z izjemno kapaciteto bo ta organizator postal nepogrešljiv sopotnik na vaši poti.

👉 HITRA IN ENOSTAVNA NAMESTITEV

Ta organizator ima 2 močna in stabilna elastična trakova in ga je mogoče priročno namestiti na vaš avtomobilski vizir. Med vožnjo bo ostal stabilen, tako da bodo predmeti v njem ostali na mestu in stabilni. Zasnovan je tako, da se popolnoma prilega večini avtomobilskih vizirjev. Sedaj imate priložnost, da organizirate vaš avto na način, kot ga še niste. In ne pozabite, vsi predmeti bodo vedno čisto blizu vas – v vsakem trenutku varno shranjeni in na dosegu roke.

DRUGE INFORMACIJE

Velikost: 30 x 15 x 2 cm
Barva: Siva in črna
Material: Usnje