-39%

Držalo za mobilni telefon – TELFIX®

Nosilec za mobilni telefon TELFIX® za vzvratno ogledalo je nov in enostavnejši način za pritrditve pametnega telefona v vaš avtomobil. Zmogljive vzmeti ohranjajo vašo napravo na varnem mestu tudi na slabih cestah.

VAŠ PRIHRANEK: 14,00 (39%)

Na zalogi (se lahko naroči)

21,90

Količina:
Popularno
1x 21,902x 18,903x 16,90
Šifra: AvOGL Kategorija:

360° VRTLJIVOST

Nosilec vzvratnega ogledala s 360° vrtljivo glavo vam bo omogočil najboljši vidni kot za varno vožnjo. Telefon lahko postavite v katero koli smer (vodoravno, navpično itd.) in uživate v sproščeni vožnji. Z dvema zgiboma in možnostjo nastavitve zgornjega zgloba v smeri naprej-nazaj in spodnjega krogličnega zgloba, ima možnost nastavitve kota.

MAKSIMALNA STABILNOST

Zaradi močne napetosti vzmeti in 4-kotnega zaklepa je držalo za telefon trdno pritjeno na vzvratno ogledalo, kar ohranja napravo na mestu med vožnjo. Združljiv z vsemi vrstami avtomobilov in mobilnih naprav.

ENOSTAVNO ZA NAMESTITEV

Za nastavitev držala za telefon ni potrebna uporaba zapletenega orodja in predhodnega znanja, temveč samo pritrdite sponke za ogledalo, telefon vstavite v držalo in že imate vse pripravljeno za uporabo. Na koncu si lahko še telefon po želji zavrtite ali prilagodite pod kotom, ki vam najbolj ustreza.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Barva: Črna
Material: ABS Plastika
Primeren za večino vrst mobilnih telefonov