-33%

Avtomatski sistem za zalivanje rastlin (12 kosov)

  • Vaše rastline bodo vedno dobro zalite
  • Hitro ali počasno kapljanje
  • Za različne vrste rastlin
  • Zelo praktičen in enostaven za uporabo

V enem paketu je 12 kosov.

VAŠ PRIHRANEK: 10,00 (33%)

Na voljo po naročilu

19,90 + brezplačna dostava

Količina:
Popularno
1x 19,902x 16,903x 14,90
Šifra: AvtoZaliv Kategorija:

ZALIVA NAMESTO VAS

Odslej vam ni več treba skrbeti, ali so vaše rastline dovolj zalite. Ta namakalni sistem jih s kapljanjem samodejno zaliva. Zelo praktično za uporabo, vaše rastline pa bodo vedno dobro zalite in zdrave. 


2 NAČINA KAPLJANJA

Hitro ali počasno kapljanje. Prilagodite hitrost kapljanja za vsako rastlino posebej. Kapljanje lahko prilagodite od 0 do 60 kapljic / 1 sekundo. Kapljanje lahko traja 1-15 dni, odvisno od velikosti steklenice, ki ste jo postavili na zalivalko. Količino vode lahko prilagodite za vsako rastlino posebej.

ZA RAZLIČNE VRSTE RASTLIN

Primerno za velike in majhne rastline, sadike zelenjave, rastline v lončkih, grmičevje, cvetje … Namakalni sistem je združljiv z različnimi steklenicami, manjšimi ali večjimi (na primer steklenica vode, soda, kokakola …). Upoštevajte velikost rastlin: 2-litrska steklenica je primerna samo za večje rastline, manjše rastline bi bile s tako steklenico preveč zalivate.

 

ENOSTAVEN ZA UPORABO

Namakalni sistem je zelo enostaven za uporabo. Steklenico napolnite z vodo in jo postavite v namakalno šobo, določite količino kapljanja in pritrdite sistem v zemljo. V zgornjem delu steklenice naredite nekaj lukenj za boljši odmerek vode.