-44%

Avtomatski sistem za zalivanje rastlin (12 kosov)

VAŠ PRIHRANEK: 12,00 (44%)

Na zalogi (se lahko naroči)

14,99

Količina:
Popularno
1x 14,992x 12,903x 11,90
Šifra: AvtoZaliv Kategorija:

ZALIVA NAMESTO VAS

Odslej vam ni več treba skrbeti, ali so vaše rastline dovolj zalite. Ta namakalni sistem jih s kapljanjem samodejno zaliva. Zelo praktično za uporabo, vaše rastline pa bodo vedno dobro zalite in zdrave. 


2 NAČINA KAPLJANJA

Hitro ali počasno kapljanje. Prilagodite hitrost kapljanja za vsako rastlino posebej. Kapljanje lahko prilagodite od 0 do 60 kapljic / 1 sekundo. Kapljanje lahko traja 1-15 dni, odvisno od velikosti plastenke, ki ste jo postavili na zalivalko. Količino vode lahko prilagodite za vsako rastlino posebej.

ZA RAZLIČNE VRSTE RASTLIN

Primerno za velike in majhne rastline, sadike zelenjave, rastline v lončkih, grmičevje, cvetje … Namakalni sistem je združljiv z različnimi steklenicami, manjšimi ali večjimi (na primer steklenica vode, soda, kokakola …). Upoštevajte velikost rastlin: 2-litrska plastenka je primerna samo za večje rastline, manjše rastline bi s tako veliko plastenko lahko preveč zalili.

 

ENOSTAVEN ZA UPORABO

Namakalni sistem je zelo enostaven za uporabo. Plastenko napolnite z vodo in jo postavite v namakalno šobo, določite količino kapljanja in pritrdite sistem v zemljo. V zgornjem delu plastenke naredite nekaj lukenj za boljši odmerek vode.

DRUGE INFORMACIJE

Material: ABS plastika
Barva: zelena in modra
Velikost: 13,5 cm x 3 cm
V paketu dobite 12 kosov