-29%

Darilna škatla – DIY

Darilno škatlo, s 6 stranicami in 5 plastmi, lahko odvijate plast za plastjo, okrasite s trakom in kartico v obliki srca. To škatlo lahko po želji okrasite z barvnimi svinčniki, fotografijami in nalepkami. Presenetite in razveselite svoje najdražje!

Ni na zalogi

Šifra: BoxPhoto Kategorija:

KREATIVNA DARILNA ŠKATLA

Ko odprete zložljivo darilno škatlo, boste našli veliko presenečenj. Priložite lahko veliko fotografij in napišete čudovita besedila, da pustite lepe spomine.

NAMESTITEV NI POTREBNA

Darilna škatla DIY je na voljo v obliki končnega izdelka.         Škatla za slike ima 6 strani. Le pripeti morate svoje najljubše fotografije ali narediti nekaj vzorcev po lastnih željah, kar prihrani naporne in zapletene korake urejanja.

VEČNAMENSKA

V najmanjšo škatlo lahko nastavite prstan, ogrlico, zapestnico, uro, parfum ali druga drobna darila. Kot nalašč za valentinovo, božič, obletnice, očetov dan, rojstne dneve in vse druge priložnosti. Izdelate ga lahko kot fotospomin, poročni album, album za dojenčke, potopisni album ali maturantski album. Za vedno ohrani vse lepe spomine. Odlična škatla za shranjevanje daril.

OSTALE INFORMACIJE

Barva: Črna
Velikost zložene škatle:
12 cm * 12 cm
Velikost razstavljene škatle: 16cm * 16cm
V paketu dobite:
1 * darilna škatla (ne vključuje fotografij)
1 * komplet dodatkov
1 * komplet nalepk