-38%

Pojoči jelenček, pingvin ali piškotek DSINGY®

Z njimi bo praznično vzdušje še bolj sproščeno in veselo. Igrača, ki bo venomer nasmejala otroke in starejše ter pričarala nepozabne praznike.

Počisti

22,99

Količina:
Popularno
1x 22,992x 19,903x 17,90
Šifra: BozToy Kategorija:

👉 PREDNOSTI:

✅ 3 liki po izbiri (jelenček, pingvin ali piškotek)
✅ Več kot 100 melodij
✅ Ponavlja besede za vami
✅ Odlično darilo ali dekoracija

👉 ZA SPROŠČENO VZDUŠJE

To je popolna igrača za popestritev družbe ali veselje otrok. Pojoči jelenček, pingvin ali piškotek z božično kapo zagotavljajo obilico veselih trenutkov. Njihovi zvoki, prikupna podoba, svetleči efekti in gibanje bodo hitro očarali vse.

Zabava bo zagotovo zagotovljena s posnemanjem vaših glasov. Povejte igrački nekaj stavkov in že bo posnela vaš zvok ter ga ponovila za vami!

👉 ZA DEKORACIJO DOMA

Tudi ko bo igračka tiho, bo pritegnila pozornost – tokrat zaradi ljubkega izgleda. Zlahka jo lahko uporabite kot čudovito dekoracijo, ki bo sprostila vzdušje v prostoru. Postavite jo na polico, božično drevo ali mizo – vsepovsod bo naredila poseben vtis!

👉 DARILO, KI BO RAZVESELILO VSAKEGA

Si predstavljate reakcijo otroka (pa tudi koga starejšega), ki mu bo narisala nasmeh na obraz? Podarite neprecenljivo darilo, ki bo poskrbelo za nepozabne trenutke čez celotno leto, ne samo ob praznikih.

👉 PREPROSTO POLNJENJE PREKO USB KABLA

Ko bo porabila svojo dozo energije, igračo preprosto priklopite na USB kabel in jo ponovno napolnite. Tako vam ne bo nikoli potrebno kupovati baterij. Ima dolgo življenjsko dobo, saj je izdelana iz ABS plastike, prekrita pa s plišastim materialom. Z višino 35 cm in realističnim videzom bo zagotovo hitro padla v oči.

V paketu prejmete 1 kos izbrane igrače.