-25%

Brivnik za striženje las in oblikovanje brade

(Povprečna ocena)

Visoko zmogljivi strižnik je neverjetno natančen pri striženju las in brade. Očistite ga lahko pod vodo, z USB polnjenjem pa ga boste lahko uporabljali do dve uri!

Počisti

29,90

Količina:
Popularno
1x 29,902x 25,903x 22,90
Šifra: BritClip Kategorije: , , ,

PRIVLAČEN IZGLED BO ZAGOTOVLJEN

Brivnik je opremljen z ostrim rezilom v obliki črke T in močnim motorjem, ki zagotavlja visoko zmogljivo natančnost. Omogoča vam kakršno koli oblikovanje, hkrati pa preprečuje draženje kože.

 

PRALNO REZILO

Rezilo obrezovalnika je nepremočljivo. Hitro ga lahko očistite pod tekočo vodo, to pa ne pozabite storiti po vsaki uporabi stroja, saj boste tako tudi preprečili kopičenje bakterij. Vaš stroj bo za vedno ostal čist.

HITRO USB POLNJENJE

Profesionalni strižnik je opremljen z litijevo baterijo 1200mAh. Do polne baterije vas ločita le dve uri polnjenja, njegova uporaba brez kabla pa šteje 120 minut. Za polnjenje in ponovno uporabo ga lahko priključite kar z USB vmesnikom.

MOČAN IN TRAJNI MOTORČEK

Strižnik za lase ima močan in trpežen motorček z ostrim rezilom, kar pomeni, da se ne zatakne tudi pri najbolj debelih in težkih vrstah las. Opremljen je s 4 vrstami vodilnih glavnikov (1,5 mm / 2 mm / 3 mm / 4 mm), ki ustrezajo različnim zahtevam glede dolžine.

Mnenja


  Brivnik za striženje las in oblikovanje brade photo review
  Maja
  Fant je bil presenečen nad tem kako natančen je :D
  Brivnik za striženje las in oblikovanje brade photo review
  Uroš
  Super izdelek! Striže kot je treba.
  Brivnik za striženje las in oblikovanje brade photo review
  Marjan
  Izgleda zelo lepo :)
Podaj mnenje
Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja