-34%

USB Električni trimer 2v1 – SPORTSMAN

Od zdaj naprej lahko z našim lahkim in prenosnim večnamenskim prirezovalnikom 2-v-1 odstranite dlake iz nosu ali gladko oblikujete brado ali lase, kjer koli želite.

VAŠ PRIHRANEK: 13,10 (34%)

Na zalogi

24,90

Količina:
Popularno
1x 24,902x 21,903x 18,90
Šifra: BrivMin Kategorija:

MULTI FUKNCIONALNI TRIMER

Ta prenosni prirezovalnik je na voljo v paketu z 2 nastavkoma, ki ju lahko kadar koli zamenjate. Nastavek za odstranjevanje dlak ima glavo, ki se vrti za 360°, tako da lahko doseže tudi najbolj nedostopne nosne dlačice. Z drugim nastavkom lahko oblikujete svojo brado in lase zelo natančno in gladko.

PRENOSNI DIZAJN

Trimer SPORTSMAN s svojo elegantno in prenosno zasnovo lahko vedno vzamete s seboj, kamor koli potrebujete. USB polnjenje vam omogoča polnjenje iz katere koli naprave, ki ima USB priključek (računalnik, prenosnik, polnilec za mobilni telefon, powerbank itd.). Polnjenje traja 4 ure, aktivno pa ga lahko uporabljate do 60 minut.

ODLIČNO DARILO ZA VSAKEGA MOŠKEGA

Odlično je tudi kot darilo za vse priložnosti, saj vsak sodoben moški potrebuje tak komplet, da bo vsak dan izgledal popolno.

TEHNIČNE INFORMACIJE

V paketu dobite: 1x pripomoček za odstranjevanje dlak iz nosu, 1x prirezovalnik za gladko brado in oblikovanje las, 1x krtačo za čiščenje prirezovalnika, 1x USB polnilni kabel
Barva:
Črna
Material: ABS Plastika in nerjaveče jeklo
Čas polnjenja: 4 ure
Čas aktivne uporabe: do 60 minut
Moč: 3W
Teža: 50 g

.