-33%

Brusilnik nožev Billy

Zgolj nekajkrat boste nož potegnili čez ta visoko učinkovit brusilnik omogočajo in stari noži bodo v nekaj sekundah videti kot novi.

VAŠ PRIHRANEK: 10,00 (33%)

Na zalogi

19,90

Količina:
Popularno
1x 19,902x 16,903x 14,90
Šifra: BrusNozev Kategoriji: ,

ZA RAZLIČNE VRSTE NOŽEV

Topi kuhinjski noži? Ne zapravljajte časa dragimi kompleti za brušenje! Na tem brusilniku imate vse, kar potrebujete. Vaši noži bodo končno ponovno rezali, kot je to potrebno. Primerne so za različne vrste nožev, od tistih, ki jih uporabljate v kuhinji, do mesarskih, lovskih in žepnih nožev.

NE POTREBUJETE IZKUŠENJ

Večnamensko ostrenje z več rezili na tej napravi ostri nože PREPROSTO V nekaj sekundah. Preprosto umerite konico noža in jo potegnite čez brusilno rezilo. Popolnoma preprosto. Poskusite in videli boste, kako enostavno je.

POPOLNOMA VARNO

Ta brusilnik nožev z elegantnim in ergonomskim VARNOSTNIM ročajem, nedrsečo gumijasto podlago in patentiranim priseskom na vrhu ponuja VELIKO stabilnost in moč ostrenja, brez nevarnosti zdrsa ali ureznin.

REZANJE ŽIVIL BO MALA MALICA

Odslej se tako več ne boste mučili pri pripravi vaše najljubše jedi. Ostri noži vam bodo tudi prihranili dragocen čas in nepotrebno izgubljanje živcev. Čas je, da nože končno nabrusite, kot je treba!.