-30%

Brusilnik za motorne žage z abrazivnimi kamni

VAŠ PRIHRANEK: 10,00 (30%)

Na voljo po naročilu

22,99

Količina:
Popularno
1x 22,992x 19,903x 17,90
Šifra: BrusVer Kategoriji: ,

VAŠA MOTORNA ŽAGA BO ZMERAJ OSTRA

Ali ste naveličani dolgočasnih in neučinkovitih rezil motorne žage, ki vam otežujejo rezanje? Ne iščite več! Brusilnik motorne žage z abrazivnimi kamni je rešitev, ki jo potrebujete. To orodje vam omogoča, da hitro in preprosto nabrusite rezila motorne žage in zagotovite, da so vedno v najboljšem stanju.

OSTRA REZILA V ZELO KRATKEM ČASU

Ta brusilnik motornih žag ima dva visokokakovostna abrazivna kamna, posebej zasnovana za brušenje rezil motornih žag. Postopek ostrenja je hiter in enostaven, kar vam omogoča, da se v trenutku vrnete k svojim rezalnim opravilom. Enostavno pritrdite brusilnik na svojo žago, postavite kamen med rezila motorne žage in uporabite priključen vrtalnik. Abrazivni kamni bodo hitro in učinkovito nabrusili rezilo.

UČINKOVITI IN DOLGOTRAJNI REZULTATI

Brusilnik motornih žag ni samo hiter, temveč zagotavlja tudi učinkovite in dolgotrajne rezultate. Visokokakovostni abrazivni kamni so zasnovani tako, da vzdržijo številne uporabe, kar zagotavlja, da jih ni treba tako pogosto menjati. Postopek ostrenja ustvari gladek, oster rob na rezilu motorne žage, kar zmanjša obrabo in trganje rezila. To pomeni, da lahko svojo motorno žago uporabljate dlje časa, preden boste morali ponovno nabrusiti rezilo.

DRUGE INFORMACIJE

Material: jeklo
Dimenzije: 9 x 6 cm