-36%

Vzdržljiva denarnica za kartice CARDHOLD®

Za vse, ki se spopadate z velikim številom kartic, ki vam dobesedno ležijo povsod, in jih, kadar jih potrebujete, ne najdete. Zdaj je čas, da naredite sanacijo in tiste najpomembnejše shranite v odlično zasnovano vzdržljivo denarnico, namenjeno karticam.

VAŠ PRIHRANEK: 13,00 (36%)

Na voljo po naročilu

22,99

Količina:
Popularno
1x 22,992x 19,903x 17,90
Šifra: CardHold Kategorija:

👉 DIZAJN, PRIJAZEN VSAKEMU UPORABNIKU

Ni važno, če ste desničar ali levičar. Ta posebno zasnovan dizajn bo odlično padel v vsako roko. Ozek in moderen model denarnice, ki jo lahko enostavno shranite v žep hlač ali jakne, bo poskrbel, da bodo kartice zmeraj varno na svojem mestu.

Sama po sebi je izredno lahka in visoko uporabna. Izdelana je iz aluminija in plastike, kar ji omogoča daljšo življenjsko dobo in seveda varnost pred padci in raznimi poškodbami.

👉 SPECIFIKACIJE TE KOMPAKTNE IN TANKE DENARNICE:

– Majhna konstrukcija: 10 * 6,3 * 1 cm,
– izjemno lahka: le 69 g,
– omogoča shranjevanje: do 6 kartic + bankovci in kovanci,
– upravljanje: enostaven poteg spodnjega gumba.

👉 VARNOSTNO OPREMLJENA

Denarnica za kartice je posebej zasnovana tako, da kartice tudi ob padcu ali močnem stresanju, ne padejo iz reže. Ima dodelan sistem, kjer s potegom spodnjega gumba izvrže kartice v vrsti navzgor. Tako lahko želeno kartico enostavno izberete in jo nato tudi vstavite nazaj.

Denarnica ima prav tako varnostno zaščito pred krajo in mehak sprednji žepek, ki omogoča, da lahko vanj shranite nekaj bankovcev ali kovancev. Lahko je namenjen prav tako za kak drug pomemben dokument. Znebite se debele in težke denarnice ter poskusite z uporabo novodobne, majhne in lahke denarnice, ki vam bo prihranila prostor in vam omogočila enostavno in hitro upravljanje brez dolgotrajnega odpiranja zadrg in gumbov.