Dvostranska verižica LOVE 2v1®

Presenetite vašo najdražjo s prekrasnim darilom!  Elegantna dvobarvna verižica iz štirih src, ki se lahko združijo v štiriperesno deteljico, je popolno darilo za vse ženske.

 

Na voljo po naročilu

20,99

Količina:
Popularno
1x 20,992x 17,903x 15,90
Šifra: CloSrc Kategorije: , , , , , ,

DVE BARVI NA ENI VERIŽICI

Dvostranska verižica je edinstven kos nakita, ki ga je mogoče nositi ob različnih priložnostih – kraljeva modra barva je popolna za formalna, pisarniška okolja, rdeča barva ljubezni, pa idealna za pritegnitev pozornosti.

Obojestranski obesek za ženske. Barva ene strani je rdeča, druga pa modra.

ŠTIRIPERESNA DETELJICA ALI NIZ ŠTIRIH SRC

Najnovejši magnetni dizajn verižice omogoča, da jo nosite na dva načina: štiriperesno deteljico ali vrstico 4 src. Tudi menjava barv verižice je enostavna, verižico samo obrnete in že je druge barve.

DARILO, OB KATEREM ZASIJEJO OČI

Podarite jo svoji punci, prijateljici ali mami za božič, obletnico, kot rojstnodnevno darilo ali preprosto kot majhno pozornost. Tako boste svojim najdražjim pokazali naklonjenost, ljubezen in pričarali nasmeh na obraz.

ZASIJTE V PREKRASNI SVETLOBI KRISTALOV

Verižica bo popestrila vaš izgled in poudarila ženstvenost. Izpopolnjen in eleganten dizajn je popolna izbira za vse, ki želite izstopati in biti občudovani. Tako je primerna za različne priložnosti: vse od večernih izhodov, praznovanj do vsakdanjega nošenja.

NASTAVLJIVA DOLŽINA

Zaradi njene lahkotnosti boste pozabili, da jo imate na sebi. Srca so napolnjena s svetlečimi kamenčki cirkoni, s katerimi boste vedno v središču pozornosti.

Verižica je prilagodljiva, tako jo lahko poljubno nastavite na želeno dolžino.

OSTALI PODATKI

Barva: Ena stran modra, druga rdeča
Dolžina: 45 cm
Velikost obeska: 17 mm x 15 mm
Material: Kovina, magnetna zasnova
Paket vsebuje: Verižica + darilna škatlica

Nakit ni primeren za uporabo v vodi (tuširanje, kopanje v bazenu ipd.). Pred stikom z vodo priporočamo, da ga odstranite.