-31%

Talni čistilec 2 v 1

Sodobno oblikovan pripomoček, s katerim boste brez težav dosegli vse skrite kotičke svojega doma. Moderna tehnologija vam bo omogočila krtačenje in strganje oz. brisanje površin enostavno in hitro.

Ni na zalogi

Šifra: ClScr Kategorija:

👉 INOVATIVNA ZASNOVA ZA VSAK DOM

Uporaba tega univerzalnega čistilca je vsestranska, zato vam več ne bo treba uporabiti posebej krtače in nato še mokre krpe. Zaradi posebno zasnovanih ščetin, ki so spodaj oblikovane v črko V, boste lahko sedaj enostavno dosegli kopalniške fuge in iz njih odstranili vso plesen in umazanijo. Z dodano gumijasto strgalko ob strani pa boste nato odstranili iz površine še vso odvečno vodo.

👉 PRIMERNA ZA NOTRANJE IN ZUNANJE POVRŠINE

Krtača s togimi ščetinami je dovolj mehka, da ne poškoduje tal v notranjosti ter dovolj močna, da odlično očisti tudi zunanje ploščice ali keramiko. Zaradi svoje dolge in nastavljive držalne palice boste lahko dosegli tudi visoko dostopna mesta in to brez težav. Zlahka boste tudi pomili visoka okna ter dosegli tudi daleč pod police v kot.

👉 ERGONOMSKO DRŽALO

Čistilec ima za delo priloženo dolgo držalo, ki ga lahko zlahka obesite in ga tudi nastavljate po višini do 112 cm. Najboljše pri njem pa je to, da se horizontalno lahko zamika za 120°, kar vam omogoči prijaznejšo držo in tudi lažje dostopna mesta. Držalo je s krtačo povezano s spiralnim navojem, tako da ga enostavno odvijete in lahko delo nadaljujete brez držala. To je predvsem priporočljivo za čiščenje umivalnikov, kuhinjskih razpok oz. razmikov med ploščicami in drugo.

👉 KAKOVOSTEN MATERIAL, IZDELAN ZA DOLGOTRAJNOST

Izdelek ponuja svojo dolgotrajnost in kakovost za vsak dan uporabe. Goste ščetine krtače so izdelane iz trdega materiala, ki zgoraj drži plastični del. Od strani mu pomaga gumijasto strgalo in dolga palica, ki je iz lahke kovine.

Izdelek enostavno lahko uporabljate za mokro ali suho čiščenje na ploščicah, trdem lesu, steklenih površinah, cementnih tleh, kot so garaža, terasa, tuš, kad in podobno.