Brezžične Bluetooth slušalke i9S

Brezžične slušalke i9S so po zasnovi in kakovosti skoraj identične slavnim AirPodsom. Prav tako kot AirPods imajo majhno škatlo, ki poleg shranjevanja sluši tudi shranjevanju slušalk.

Na zalogi

24,90

Količina:
Popularno
1x 24,902x 21,903x 18,90
Šifra: EarBud Kategorija:

ERGONOMSKA ZASNOVA

Z veseljem lahko pozabite na nerodne slušalke, ki vam ves čas padajo iz ušes. Predstavljamo vam brezžične Bluetooth skušalke i9S, ki vam zagotavljajo najvišjo raven udobja med njihovo uporabo. Z njimi se lahko osredotočite na uživanje v pogovoru ali poslušanje svojega najljubšega glasbenega albuma. Najnovejša tehnologija povezovanja Bluetooth 5.0 zagotavlja najboljšo brezžično izkušnjo.

EN GUMB ZA VSE FUNKCIJE

Vse funkcije so na voljo z le enim samim gumbom. Ali želite prejeti klic ali preskočiti pesem? Preprosto uporabite večfunkcijski gumb na eni od slušalk. Povezava s telefonom (iPhone ali Android) je zelo enostavna. Samo prvič seznanite slušalke prek Bluetootha in to je to – slušalke se samodejno prekinejo, ko jih vrnete v škatlo in se samodejno povežejo, ko jih vzamete iz škatle.

KOMPAKTNA POLNILNA ŠKATLA

Baterijo slušalk napolnite v polnilni postaji, tudi če ni priključena v električno vtičnico. Slušalke v stanju pripravljenosti lahko zdržijo do 80ur. Z njimi lahko telefonirate ali poslušate glasbo 2-3 ur, čas polnjenja slušalk v polnilni postaji pa je 40-50min.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Frekvenčni razpon: 20-20000Hz
Bluetooth 5.0
Razdalja prenosa: do 10M
Zdržljivost v času uporabe: do 3h
Čas polnjenja: 40-50min