- 33%
Akcija!

Aquabond Extra Strong Nepremočljiv Lepilni Trak

Aquabond Extra Strong Nepremočljiv lepilni trak je visoko zmogljiva rešitev, ki ponuja izjemno oprijemljivost na vseh površinah, tudi pod vodo. Zaradi svoje močne lepilne sposobnosti se močno veže na steklo, cement, ploščice, plastiko, kovino in les, kar ga naredi za prvo izbiro za različne aplikacije.

19,99 29,99

Izberite količino izdelkov in prihranite
Popularno
11x 19,99 / kos22x 16,99 / kos33x 14,99 / kos

Naročite zdaj in izdelek boste predvidoma prejeli

 • Varno nakupovanje

 • Dostava na dom

 • Enostavna vračila

Šifra: FlexTrak Kategorija:

OPRIJEM NA VSEH POVRŠINAH

Prilepite ga na katero koli površino, bodisi steklo, cement, ploščice, plastiko, kovino ali les, tako pod kot nad vodo.

OPRIJEM NA VSEH POVRŠINAH

NEPREMAGLJIVA LEPILOSKA MOČ

Naše lepilo visoke polimere zagotavlja nepretrgano vez, ne glede na pogoje.

NEPREMAGLJIVA LEPILOSKA MOČ

ULTIMATIVNA NEPROMOČLJIVOST

S odličnimi nepremočljivimi lastnostmi naš trak zagotavlja popolno zaščito pred vlago in puščanjem.

ULTIMATIVNA NEPROMOČLJIVOST

TRAJNOSTEN IN ZANESLJIV

Zasnovan za dolgotrajno, naš lepilni trak je zasnovan za preživetje v najtežjih okoljih in zagotavlja dolgotrajne rešitve.

TRAJNOSTEN IN ZANESLJIV

TEHNIČNI PODATKI

Barva: Črna
Dimenzije: cca 10×162 cm

TEHNIČNI PODATKI

Mnenja kupcev

  Irena

  Ta izjemno močan nepremočljiv lepilni trak je popolno orodje za vse moje projekte “naredi sam”. Je dovolj močan, da se lahko obnese v vlažnem okolju in se upira razmeram ter je hkrati enostaven za uporabo. Trak je tudi nepremočljiv in dobro se prime na večino površin. Zelo priporočljivo!

  Maja

  Ta izjemno močan nepremočljiv lepilni trak je popolna rešitev za vse moje zunanje projekte. Je močan in nepremočljiv, zato vem, da bodo moji projekti varno pritrjeni. Trak je tudi enostaven za uporabo in dobro se prime na večino površin. Toplo ga priporočam!

  Marija

  Ta izjemno močan nepremočljiv lepilni trak je popolno orodje za vse moje projekte “naredi sam”. Je dovolj močan, da se lahko obnese v vlažnem okolju in se upira razmeram ter je hkrati enostaven za uporabo. Zelo sem zadovoljen s rezultati in ga zagotovo priporočam svojim prijateljem!

  Valentina

  Ta izjemno močan nepremočljiv lepilni trak je nepogrešljiv za vse projekte za izboljšanje doma. Je izjemno močan in nepremočljiv, zato vem, da bodo moji projekti varno pritrjeni. Trak je tudi enostaven za uporabo in dobro se prime na večino površin. Toplo ga priporočam!

  Aljaž

  Ta izjemno močan nepremočljiv lepilni trak je popoln za vse moje projekte “naredi sam”. Enostaven za uporabo in dovolj močan, da drži moje projekte. Trak je tudi nepremočljiv, zato se ne rabim bati, da bi se namočil v dežju. Zelo priporočljivo!

Dodajte oceno
Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Izdelki bodo odposlani v roku 2-4 delovnih dni (v kolikor je izdelek na zalogi v našem skladišču oz. če ni drugače določeno). Paket vam bo na želeni naslov dostavila dostavna služba Pošta Slovenije.Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš e-poštni naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po želji spremenite naslov za dostavo.
Dostava običajno poteka v dopoldanskem času, pred dostavo pa boste s strani dostavne službe obveščeni preko e-pošte oz. SMS sporočila ali klica. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu lahko kurir paket shrani v najbližji poslovalnici ali paketomatu. V tem primeru boste s strani dostavne službe obveščeni.
Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na [email protected] ali +386 70 422 184.

Če z izdelkom niste zadovolnji, nam ga lahko v roku 14 dni od prevzema paketa vrnete oz. zamenjate. Izdelek vrnete v originalni embalaži, za hiter in enostaven odstop pa lahko izpolnite spletni obrazec. Več informacij o menjavi in vračilu blaga najdete tukaj: https://funavocado.si/dostava-in-vracilo/