Mini električni grelec

  • Struktura grelnika je edinstvena in elegantna
  • Izjemno tiho delovanje
  • Ogreje že v 3 sekundah
  • Uporabljate ga lahko skoraj povsod

Na zalogi (se lahko naroči)

34,99

Količina:
Popularno
1x 34,992x 29,903x 26,90
Šifra: Grelnik Kategorija:

PTC GRELNA TEHNOLOGIJA

Grelnik uporablja vzdržljiv PTC keramični grelni element z grelno močjo 600W. Po gretju ostane topel in vam pomaga prihraniti električno energijo. Brez porabe kisika in brez odprtega ognja, skrbi za vaše zdravje in varnost.

MOČAN IN IZREDNO TIH

Uporablja zaviralce gorenja PTC in V0 za hitro ogrevanje že v 3 sekundah, njegova moč pa je enakovredna običajnim grelcem z močjo 1200 W. To pomeni, da ima vgrajen ventilator več energije kot drugi običajni ventilatorji. Hrup grelnika je manjši od 50 decibelov. Med učenjem ali branjem knjig pa lahko aktivirate tudi TIHI NAČIN in si zagotovite še več miru.

PREPREČUJE PREGRETJE

Zagotovite si zaščito s popolnoma varnim grelnikom. Ko notranja temperatura grelnika doseže 158 °C, bo naprava samodejno prenehala delovati in po ohlajanju samodejno nadaljevala z gretjem.

NOTRANJI FILTER

Ventilatorski grelnik je opremljen z odstranljivim filtrom, ki preprečuje kratke stike in opekline zaradi mrčesa in prahu iz stroja, kar močno podaljša življenjsko dobo grelnika. Zelo primeren je za notranje prostore, domove in pisarne, ne pa za kopalnice, pralnice ali druge prostore z visoko vlažnostjo.

Barva: Črna
Območje delovanja: 11-20 ㎡