-30%

Mini prenosni grelnik z daljinskim upravljalnikom – HeatMax™

Se hitro prehladite in si želite za vedno ostati pod odejo? Če ste med tistimi, ki vas je vedno zebe, imamo nekaj, kar bo zadovoljilo vsakega ljubitelja toplih temperatur! Prenosni grelnik HeatMax™ je izdelek, ki vam bo pomagal vzdrževati pravo temperaturo v vsakem prostoru! Zahvaljujoč dejstvu, da zavzame malo prostora, ga lahko vzamete s seboj tudi v npr. prikolico, da vam ni treba skrbeti za dodatno prtljago!

VAŠ PRIHRANEK: 15,01 (30%)

Na voljo po naročilu

34,99

Količina:
Popularno
1x 34,992x 29,903x 26,90
Šifra: GrelSt Kategorija:

DIGITALNI TERMOSTAT Z DALJINSKIM UPRAVLJANJEM

Za razliko od večine grelnikov prostorov, ki imajo samo nastavitve nizke, srednje in visoke temperature, vam bo HeatMax™ ponudil več možnosti prilagajanja. Nastavljivo je od 15-32°C glede na želeno temperaturo. Termostat lahko nastavite na želeno temperaturo z daljinskim upravljalnikom ali ročno nastavitvijo in samodejno se bo vklopil in izklopil, da bo vzdrževal to temperaturo.

TIHO IN HITRO OGREVANJE

Zelo tiho in hitro ogreje prostor velikosti 32m2. S posebnim vgrajenim časovnikom lahko nastavite, kako dolgo želite, da grelec deluje. Primeren je za manjše prostore, kot so notranje pisarne ali drugi prostori. Kadar ne želite s centralnim ogrevanjem ogrevati celotne hiše ali pa želite prihraniti elektriko, lahko z njim ogrejete poseben prostor v domu. Je zelo tih in vas ne bo motil med spanjem.

KERAMIČEN GRELEC, KI PREPREČUJE PREGRETJE

Grelniki znotraj HeatMax™ so izdelani iz PTC keramičnih elementov, ki preprečujejo pregrevanje, tako da boste vedno varni pred morebitnimi incidenti. Grelec se sam izklopi, ko doseže želeno temperaturo. Izberete lahko tudi 2 hitrosti ogrevanja in ju prilagodite svojim potrebam.

DRUGE INFORMACIJE

Barva: belo-črna
Material izdelka: PVC plastika
Material grelca: PTC keramika
Moč: 500W
Največja moč: 700W
Napetost: 220V-240V
Nastavitev temperature: 15℃-32℃
Velikost: 185 * 125 * 115 mm
Zelo učinkovit – ogreje prostor velik kar 32m2