Lasna elastika MessyBun

MessyBun je odlična izbira za vse, ki imate rade volumen! Z MessyBun gumico bo tvoja figa spet postala brezhibna, pričeska pa popolna!

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: HairBun Kategoriji: ,

PRIČESKA, POLNA VOLUMNA

Imaš premalo volumna za brezhinno figo? Mi imamo rešitev! Gumica MessyBun doda tvojim lasem volumen, jih dvigne in da tvoji pričeski popolno obliko. Elastika s sintetičnimi lasmi je odlična izbira, če tvoji naravni figi primanjkuje volumna. Izberi tisto, ki se najbolj zlije s tvojimi lasmi!

IZGLEDAJO KOT NARAVNI LASJE

Sintetični lasje se odlično zlijejo s tvojimi naravnimi lasmi in popestrijo tvojo pričesko. Nihče ne bo opazil, da to niso tvoji pravi lasje! Na voljo so tri različne barve; blont, črna in rjava tako, da lahko za svojo frizuro izbereš tisto elastiko, ki se najbolj ujame z barvo in strukturo tvojih las.

PRILAGODLJIVA ELASTIKA

Ne glede na tvoj trenutni volumen ali strukturo las, se bo gumica z lasmi vedno prilagodila. Sestavljena je namreč iz traka, ki je zelo raztegljiv. Tvoja pričeska pa bo brez težav ostala brezhibna ne glede na katero koli dejavnost.

PREPROSTO ČIŠČENJE

Lasje na gumici se umivajo zelo enostavno. Tako kot svoje naravne lase, lahko gumico z lasmi namočiš in umiješ pod vodo, nato pa jih posušiš. Integriteta gumice in las se z umivanjem ne bo izgubila.

 

LASTNOSTI

Material: Sintetična vlakna odporna na visoke temperature
Barva: 3 različni odtenki (Blont, črna, rjava)
Teža: 35-40g