-31%

Magnetna mreža proti komarjem (80cm x 210cm) – MagNes

Magnetna mreža proti komarjem bo vaši družini zagotovila popolno zaščito pred žuželkami. Ne dovolite, da bo vaš otrok vznemirjen med učenjem, spanjem ali drugimi aktivnostmi.

Ni na zalogi

Šifra: KomNet Kategoriji: ,

UČINKOVITA REŠITEV PROTI KOMARJEM

Magnetna mreža učinkovito preprečuje vstop žuželk v hišo, ne da bi pri tem omejevala vaše gibanje. Zahvaljujoč prišitim magnetom se zapira samodejno in zelo enostavno! V prostor bo nenehno vhajal svež zrak, mreža pa bo poskrbela, da prijetnih poletnih večerov ne bodo pokvarili komarji!

ENOSTAVNO ZA NAMESTITEV NA VSE VRSTE VRAT

Postavite ga lahko kamor koli – ustreza vsem vrstam vrat – PVC, lesenim, kovinskim. Tako bo vaša hiša videti elegantna in urejena. Ne poškoduje površine vrat. Priročno, enostavno in hitro za namestitev. Brez orodja – vse, kar potrebujete, je vključeno v paket!

VRHUNSKA PROIZVODNJA IN KAKOVOST

Mrežasta tkanina iz poliestra je dovolj trpežna, da zdrži na tisoče uporab, poleg tega pa je dovolj lahka, da se lahko otroci, psi in mačke prosto sprehajajo skozi njo. Kakovosten material, iz katerega je mreža izdelana, vam bo zagotovil popolno zaščito, da boste lahko uživali v mirnem spanju brez strahu pred boleznimi, ki jih prenašajo komarji.

DRUGE INFORMACIJE

Barva: Črna
Material: Poliestrska mrežasta tkanina, magnet
Velikost: 80cm x 210cm
Primerno za vse vrste vrat: PVC, lesena, kovinska