-28%

Plavajoča igrača, ki spreminja barve FUNNYKIT®

Popoln spremljevalec pri kopanju za vašega malčka! Ta igrača bo prinesla obilo zabave, vznemirjenja in igrivosti v času kopanja. Končno bo to prijetno in nepozabno doživetje.

VAŠ PRIHRANEK: 10,00 (27%)

Na voljo po naročilu

25,99

Količina:
Popularno
1x 25,992x 22,903x 19,90
Šifra: KopIgr Kategorija:

NEPOZABEN UŽITEK

Privoščite svojemu dojenčku bleščečo svetlobno predstavo s tem mini plavajočim kitom! Funkcija osvetlitve zagotavlja očarljiv prikaz različnih barv med kopanjem.

RAZPRŠILEC VODE ZA DODATNO ZABAVO

Se trudite, da bi otroka pripravili do kopanja? Funkcija brizganja vode na tem kitu bo zagotovo pripomogla k dodatni sproščenosti! Igračka nežno razprši vodni curek, da ustvari zabavno in vznemirljivo izkušnjo kopanja. To spodbudi vašega malčka, da  uživa v kopanju.

MATERIAL, PRIJAZEN OTROKU

Dojenčki so občutljivi in potrebujejo posebno nego, zato je ta igračka  narejena iz izjemno mehkega, nestrupenega materiala brez BPA, ki je nežen do občutljive kože. Ima zaobljene vogale, gladke robove in nedrsečo podlago, ki zagotavlja, da lahko vaš dojenček varno uživa v kopanju.

ENOSTAVNA UPORABA IN ČIŠČENJE

Za čiščenje igračke preprosto odvijte spodnji del kite in izpraznite vodo. Površine lahko tudi ročno operete z blagim milom in vodo ali igračo postavite na zgornjo polico pomivalnega stroja. Igračka je lahka, zaradi česar jo je enostavno prenašati na plažo, bazen ali potovanje. Torej ima lahko vaš dojenček svojo najljubšo igračo za kopanje, kamor koli gre!

OSTALE INFORMACIJE

Barva: bela (med delovanjem menjuje 5 različnih barv)
Material: plastika, otroku prijazen material – BPA free
Delovanje: 3 AAA baterije (niso vključene)