-51%

Solarna okrasna svetilka LEDPALM® – 7 barv

(Povprečna ocena)

Čarobna svetloba in pravljična podoba za magično dekoracijo vašega dvorišča, vrta ali terase. Solarna luč, ki spreminja 7 barv, bo nepogrešljiv dodatek okolici doma.

VAŠ PRIHRANEK: 19,00 (51%)

Na zalogi (se lahko naroči)

17,99

Količina:
Popularno
1x 17,992x 15,903x 13,90
Šifra: LedPalm Kategorije: , ,

BARVE, KI OČARAJO

Z RGB funkcijo, ki omogoča spreminjanje 7 barv, so te solarne luči nekaj edinstvenega. Dvorišče, vrt ali terasa bodo z njihovo pomočjo zažareli in spremenili podobo vašega doma. Osupljiv izgled na njih v nočnem času bo očaral prav vse, ki bodo usmerili pogled na te luči.

IZKORIŠČAJO SONČNO ENERGIJO

Z uporabo teh solarnih svetilk boste naredili tudi dobro delo v prid naravi. Izkoriščali boste namreč dnevno energijo sonca, ki bo polnilo luči, da bodo dajale dovolj močno svetlobo ponoči. Brez dodatnih stroškov za elektriko ali druge vire energije!

 

SO VODOODPORNE

Lahko ste brez skrbi, če bo na njih padal dež (ali sneg), saj so izdelane iz materiala, ki je vodoodporen. Tako ne boste premišljevali o tem, da bi jih morali ob slabem vremenu pospraviti pod streho. Tudi v dežju ali snegu boste tako uživali ob pogledu na čarobno svetlobo, ki jo bodo luči oddajale.

PREPROSTA NAMESTITEV, AVTOMATSKO DELOVANJE

V enem paketu boste prejeli vse, kar potrebujete. Dodatna orodja za namestitev niso potrebna. Pomembno je, da jih postavite na mesto, kjer bodo podnevi prejemale dovolj sončne svetlobe. Postavite jih na želeno mesto, vklopite gumb za prižig in začele se bodo polniti. Zvečer bodo nato samodejno začele delovati in spreminjati barve, podnevi pa se bodo samodejno ugasnile. V povprečju potrebujejo do 6 ur sončne svetlobe, da nato delujejo od 8 do 12 ur ponoči. Imajo torej odličen sorazmerni izkoristek prejete energije in delovanja!

ČUDOVIT DIZAJN ZA VSE LETNE ČASE

Luči imajo edinstven izgled, ki spominja na obliko palme, kar jim daje še dodaten šarm. Tako jih lahko kot dekoracijo uporabite v vseh letnih časih.

OSTALE INFORMACIJE

Količina: 1 kos
Barva: Večbarvna (spremeni 7 različnih barv)
Napetost: 1,2V
Material ohišja: ABS plastika
Velikost: 65 x 38 cm

Mnenja


  Solarna okrasna svetilka LEDPALM® - 7 barv photo review
  Jelka
  Zelo smo zadovoljni. Otrokom pa je sploh všeč.
  Solarna okrasna svetilka LEDPALM® - 7 barv photo review
  Tamara
  Lepa dekoracija
  Solarna okrasna svetilka LEDPALM® - 7 barv photo review
  Tadeja
  Lučke svetijo močno in celo noč
  Nik
  Supr zadeva bom še naroču hvala
  Tinkara
  Boljša kvaliteta kot sem pričakovala
Podaj mnenje
Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja