-35%

Barvna LED gumica RAINBOWN®

Bodite drzni in pritegnite poglede z  novo “must have” svetlobno gumico za lase RAINBOWN®.

VAŠ PRIHRANEK: 11,00 (35%)

Na voljo po naročilu

19,99

Količina:
Popularno
1x 19,992x 16,903x 14,90
Šifra: LedScr Kategorije: , , , , ,

OČARLJIVA IN DRZNA

Ta “mus have” gumica za lase je sestavljena iz majhnih, čudovitih, barvnih LED lučk, ki ob prižigu oddajajo barvno svetlobo, zaradi katere boste najbolj opazni v množici!

RAZLIČNE LED BARVE

Vgrajene LED lučke ob prižigu oddajajo različne barve, ki vas naredijo vidne tudi v temi. Bodite očarljivi in drzni ter pritegnite poglede.

MEHKI MATERIAL

Izdelan je iz mehkega in udobnega materiala, ki je raztegljiv, elastičen in vzdržljiv. Tako vaše lase dobro pritrdi in jih ne poškoduje.

ŠIROKA UPORABA

Uporabljate jo lahko za različne priložnosti, od vsakodnevnega nošenja, do različnih zabav, praznovanj, božiča, novega leta, pustovanja, noč čarovnic, druženja s prijatelji ali preprosto le za spenjanje las pred tuširanjem.

PRESENETITE VAŠE NAJBLIŽNJE

LED gumica je unikatno darilo za vsako žensko, tako za najmlajše, kot starejše. Presenetite jih z bleščečim darilom in jim pričarajte nasmeh na obraz.

OSTALE INFORMACIJE

Uporaba: V obroču se skriva gumbek, ki ima štiri funkcije. Ob prvem pritisku, utripa hitro, ob drugem počasi, če pritisnete tretjega oddaja le svetlobo (ne utripa), ob četrtem pritisku pa lučke ugasnete.
Material: Elastan in poliester
Barva: Bela
Paket vsebuje: 1 barvno LED gumico