-34%

High waist legice PEACH®

V teh hlačah bo vaša zadnjica videti neverjetno! Zablestite s temi čudovitimi push-up legicami, ki bodo oblikovale vašo postavo in povzdignile zadnjico.

Počisti

29,99

Količina:
Popularno
1x 29,992x 25,903x 22,90
Šifra: LegCol Kategorije: , , ,

ELASTIČNE LEGICE PEACH®

Kdo pravi, da med vadbo, jogo, sprehodom ali v telovadnici ne morete izgledati dobro? Legice vas bodo očarale z udobjem in izgledom, zato se boste v njih počutile izredno privlačno in samozavestno.

VAŠA ZADNJICA BO POUDARJENA

V teh hlačah bo vaša zadnjica videti neverjetna! So visokega pasa, zadaj pa se skriva schrunch, ki bo ustvaril push-up učinek za še lepšo in bolj polno obliko zadnjice. So izredno mehke, raztegljive in iz tanjšega materiala. V njih se boš počutila neverjetno udobno.

KOT VAŠA DRUGA KOŽA

Na prednji strani nimajo sredinskega šiva, zato ne ustvarijo camel toe. Zaradi zračnosti in elastičnosti so idealne za športne aktivnosti, vse od fitnesa, atletike, joge, športa na prostem ali v telovadnici.

ODLIČNO PRILAGAJANJE TELESU

Hlače se dobro stisnejo ob telo in so izjemno udobne za nošenje. Vaša postava bo videti veliko lepša, noge bodo bolj suhe, nepravilnosti pa bodo skrite. Visok pas naredi tudi trebušček bolj raven. V hlačah se boste počutili izredno udobno in sproščeno, hkrati pa bo vaša postava lepo oblikovana.

BODI VEDNO ZAPELJIVA

Postale bodo vaše najljubše hlače! Legice PEACH® bodo poskrbele, da boste v vseh okoliščinah videti najbolje – primerne so tako za sodoben videz, kot stilsko vsakdanje življenje.

LASTNOSTI

Barva: Črno-siva
Material: Elastan, poliester
Velikost: S, M, L ali XS
Visoka elastičnost
Dolžina gležnja
Visoki pas