-23%

100-delni ustvarjalni set za otroke z motivom živali

Zabavna škatla je odlična vsestranska igrača za otroke od 1-5 leta starosti. Otroci se lahko igrajo z barvitimi magnetnimi kartami, katere z radostjo in veseljem premikajo po beli riši-briši tabli. Seveda se zabava začne, kadar okoli zabavnih figur rišejo in kracajo svojo otroško domišljijo.

VAŠ PRIHRANEK: 11,00 (23%)

Na voljo po naročilu

35,99

Količina:
Popularno
1x 35,992x 30,903x 26,90
Šifra: LesZiv Kategorija:

👉 MALI KOORDINATORJI VELIKIH RAZSEŽNOSTI

Zabavna igra ne spodbuja le veselja in ustvarjalnosti, temveč tudi izboljšuje otrokove motorične sposobnosti in občutek za oblike, barve ter vzorce. Zraven je priložena zabavna knjižica s 100 različnimi ugankami, ki jih morajo mali kreativci poustvariti na tabli. Uganke vsebujejo razne »sestave« magnetnih živalc in veselih rastlin, ki jih otroci povežejo z barvitim ozadjem, na riši-briši tabli. Tabla je dvostranska in zraven bele riši-briši površine, še vsebuje črno tablo za risanje s kredami.

 

👉 DOMIŠLJIJA JE BOLJ BARVITA KOT ELEKTRONSKI ZASLON

Skrb za zdravje in zdrav razvoj naših najmlajših je prva misel skoraj vsakega starša. Zato poskrbite, da se bodo razvijali v zdravem in sproščujočem okolju, kjer se bodo lahko brezmejno izražali in raziskovali čudovit svet svoje domišljije. Škatla je narejena iz kompaktnih in naravnih, okolju prijaznih materialov, kateri bodo le pozitivno vplivali na počutje otrok.

👉 ENOSTAVNA ZA PRENAŠANJE

Lesen sestav omogoča hitro in enostavno pospravljanje otroške najljubše igrače. Zato je primerna tudi za potovanja, izlete ali pa le za čudovit oddih v parku s svojimi starimi straši. Ko bodo odprli čudovita vrata ustvarjalnosti, bodo postali sebi največji animator. Seveda pa jih lahko še dodatno razveselite z lastno kreativnostjo.

Komplet igrače vsebuje:

– leseno tablo,
– škatlo za shranjevanje,
– magnetne sestavljanke,
– kredo,
– namizno pero,
– radirko ter knjižico s 100 ugankami.

👉 NAJKVALITETNEJŠI LESENI MATERIAL

Živalska sestavljanka je skrbno polirana in nima ostrih robov, kar je popolno za vašega malčka. Opomba: najprej odlepite iz table zaščitno folijo, še preden se bodo otroci začeli igrati s to igračo.