-27%

Okrasne LED vejice

Želite svojemu stanovanju ali hiši podariti nekaj svežega, drugačnega in nežno sijočega? Izberite okrasne in elegantno sijoče vejice, s katerimi lahko polepšate vsak kotiček vašega doma.

VAŠ PRIHRANEK: 11,00 (26%)

Na voljo po naročilu

29,99

Količina:
Popularno
1x 29,992x 25,903x 22,90
Šifra: LucBra Kategoriji: ,

👉 NEŽNA SVETLOBA

Vsaka veja, ki je razdeljena na več delov, je opremljena s toplimi in svetlimi lučmi, ki skupaj z ostalimi vejami ustvarjajo prijetno dnevno vzdušje. Ko se zunaj stemni, dodajo posebno romantično energijo. V paketu so tri veje, vsaka ima 20 lučk.

👉 FLEKSIBILNA DEKORACIJA

Ker so veje delno izdelane iz žice, jih lahko postavite kamor koli želite. Lahko jih na primer ovijete okoli stopniščne ograje ali karnise. Zagotovo pa so najlepše v okrasni vazi, postavljene na različna mesta v vašem domu.

Okrasite predsobo, dnevno sobo, jedilno mizo, omaro ali okensko polico. Najbolje izgledajo v kombinaciji s cvetjem.

👉 DOLGOTRAJNA UPORABA

Okrasne vejice so trajen okras, ki daje naraven in realističen videz. Ker jih lahko oblikujete poljubno, vam to ponuja veliko možnosti oblikovanja in postavitve. Poigrajte se s svojo kreativnostjo in ustvarite prijetno vzdušje, ki vas bo spremljalo podnevi in ​​ponoči, ko bodo nežno svetile.

Vejice spremlja 200 cm dolg polnilni kabel, na koncu katerega je USB konektor z vmesnim stikalom za vklop in izklop sijanja.

Vejice oddajajo toplo belo svetlobo, ki ravno prav osvetli prostor in ni premočna, da bi zbadala v oči. Ker so velike 70 cm, jih lahko preprosto postavite v visoko vazo, jih vtaknete v tla poleg rož in še več.

👉 DARILO ZA KREATIVCE

Poznate koga, ki rad ustvarja z različnimi materiali in ima malo ustvarjalne duše? Potem ne oklevajte in ji podarite te čudovite vejice, s katerimi bo lahko okrasila svoj dom ali pa jih kreativno postavila v ali na umetniško sliko.