-39%

Magnetna sestavljanka za otroke – Zimska pravljica (68 kosov)

Igralni set, ki razvija motoriko, spodbuja razmišljanje in v prvi vrsti sprošča otroka. V enem paketu kar 54 kosov magnetnih nalepk in 14 dodatnih kartic za ideje.

VAŠ PRIHRANEK: 14,00 (38%)

Na voljo po naročilu

21,99

Količina:
Popularno
1x 21,992x 18,903x 16,90
Šifra: MagBook Kategorije: , ,

👉 USTVARITE ZIMSKO PRAVLJICO

Otroci pozimi komaj čakajo sneg, božično drevo in darila. Ta paket sestavljanke jim bo pričaral zimsko pravljico kadarkoli si bodo to zaželeli. Čarobne podobe snežaka, pravljičnih likov, narave, dedka Mraza in številne druge jih bodo nemudoma prevzele.

👉 KAKO DELUJE

Sestavljanka je narejena v obliki knjige, ki se odpira in zapira. Na platnico (ki ima vgrajeno magnetno podlogo) otroci dodajajo posamične kose in zlagajo izbrane like. Pri tem si lahko pomagajo z idejami iz kar 14 kartic, ki so priložene. Skupno število magnetnih kosov za zlaganje na platnico pa je kar 54. Idej in opcij za različne zimske pravljice  zagotovo ne bo nikoli zmanjkalo!

👉 OTROCI RAZVIJAJO MOTORIKO

Če želite, da otrok med igro razvija svoje sposobnosti, je ta sestavljanka zadetek v polno! Ne samo, da se bo počutil sproščeno, dodatno bo izpopolnil še fino motoriko in razvijal logično razmišljanje. Omogočite mu, da se prepusti kreativnosti in ga prepustite čarobni zimski pravljici.

👉 DRUŽINA SE BO POVEZALA

Ne samo otroci, ob sestavljanju bo uživala vsa družina. Ponosni boste na končni izdelek in z veseljem boste razmišljali že o novem prizoru.

👉 NAJLEPŠE DARILO

S tem igralnim setom ne morete zgrešiti. Je zares unikatno darilo za praznične dni, ki bo otroku ostalo v spominu za vedno!

V višino sestavljanka meri 26 cm, v širino pa 19 cm, primerna pa je za otroke, starejše od 3. let.