-33%

Majica za oblikovanje postave

Športna majica, ki spodbuja potenje, vam bo še hitreje pomagala priti do želene postave. Je popolnoma neopazna in udobna za nošenje.

Počisti

23,90

Količina:
Popularno
1x 23,902x 20,903x 17,90
Šifra: MAJpotZ Kategoriji: ,

OBLIKUJTE SVOJO POSTAVO

Oblikovanje postave še nikoli ni bilo tako hitro in učinkovito. Majica je narejena iz materialov, ki bodo pospešili potenje in izgubo maščob na trebuhu, bokih in hrbtu.

UDOBNO NOŠENJE

Majica je oblikovana tako, da se popolnoma prilega vašemu telesu in vas ne ovira pri telovadbi, saj je prožna in lahka za nošenje.  Nosite jo lahko tudi pod ostalimi oblačili in hkrati poskrbite za potenje. Zaradi kakovostnega materiala majica ni mokra in ohranja občutek suhosti hkrati pa ne oddaja neprijetnega vonja.

ZBOGOM KILOGRAMI

Majica se odlično prilega na postavo in jo hkrati oblikuje. To pa še ni vse. Tkanina spodbudi telesno toploto zato se boste pri fizičnih aktivnostih spotili še bolj in boste hitreje izgubili neželene kilograme.

 

NAREJENA ZA POTENJE

Majica je sestavljena iz dveh slojev. Na notranji strani toplotna polimerna tkanina poveča znojenje, medtem ko je majica od zunaj narejena za oblikovanje in se odlično prilega vaši postavi.

TEHNIČNE LASTNOSTI

Material: 92% Polyester, 8% Spandex
Pranje: pralni stroj