-29%

Igrača za streljanje milnih mehurčkov

Kaj je bolj zabavno od milnih mehurčkov? Stotine milnih mehurčkov na enkrat! Z baterijsko pištolo boste lahko pihali mehurčke kot še nikoli prej.

Ni na zalogi

Šifra: Mehur Kategorija:

NEPRESTANA ZABAVA

Ni vam več treba pihati mehurčkov, saj jih s pištolo lahko ustvarite več sto. Ne glede na našo starost, so mehurčki vedno zabavni, vaše otroke pa bodo še posebej navdušili. Uporabite igračo v hiši ali zunaj na prostem in si zagotovite obilo zabave.

PREPROSTA UPORABA

Igrača ima preprost dizajn in omogoča otrokom enostavno uporabo. Pištolo moramo najprej pomočiti v milnico, nato pa z enim gumbom brezskrbno streljamo mehurčke. Milnica in praktičen podstavek sta tudi priložena v komplet.

BREZSKRBNO DELOVANJE

Ventilator deluje na 3x AA 1.5V baterije, mehurčke pa piha popolnoma varno, skozi 8 luknjic razporejenih v krogu. Pištola ima tudi močno tesnost, mehurčki ki priletijo iz pištole pa so veliki in bogati.

ODLIČNA KOT DARILO

Igrača za milne mehurčke je zelo primerna tudi kot darilo za zabave, rojstne dneve ali obletnice. Ne glede na to ali sami nameravate prirediti zabavo, ali pa vaši bližnji praznujejo rojstni dan, pištola z mehurčki je vrhunec vsake zabave.

DRUGE LASTNOSTI

Barva: Črna
Material: Plastika ABS
Baterije: 3x AA 1.5V baterije
(Baterije niso priložene)