-43%

8-delni komplet merilnih žlic in skodelic

Odmerjanje prave količine sestavin in priprava receptov bo s temi žlicami in posodicami zelo preprosto!

Ni na zalogi

Šifra: MerilniCup Kategorija:

ŽLICE IN SKODELICE ZA MERJENJE KOLIČIN

Te merilne žlice in skodelice so odličen kuhinjski pripomoček. Z njimi lahko merite različne sestavine, tako suhe kot tudi tekoče.
Odlične za pripravo različnih receptov, praktične za uporabo, količine bodo natančno odmerjene. 

ZA RAZLIČNE SESTAVINE

Recept, ki ni napisan na točno določene količine ampak na žlice in skodelice? Ni problema! Zdaj lahko hitro in enostavno izmerite sladkor, moko, začimbe, kavo, kakav, mleko, olje… Žlice in skodelice za merjenje so primerne za suhe in mokre sestavine. So inovativne oblike, z dolgim ročajem, ki se lepo prilega v vse posode, enostavne in priročne za uporabo.

 

8 RAZLIČNIH DIMENZIJ

V paketu boste prejeli 4 merilne skodelice (1 skodelica 17,9 * 4,5 cm, 1/2 skodelice 15 * 7,2 * 3,7 cm, 1/3 skodelice 14,2 * 6,2 * 3,2 cm, 1/4 skodelice 13,5 * 5,5 * 3 cm) in 4 merilne žlice (1 tbs, 1/2 tbs, 1 tsp, 1/2 tsp). 8-delni komplet merilnih skodelic in žlic je na voljo v turkizno modri barvi.

 

KVALITETEN, NERJAVEČ MATERIAL

Merilne žlice in skodelice so izdelane iz kakovostnega nerjavečega jekla in plastike, ki je primerna za stik z hrano. So trpežne in primerne za dolgotrajno uporabo. Vgravirane imajo merilne oznake, za lažje odmerjanje količin. Majhne in priročne velikosti, po uporabi jih lahko zložimo eno v drugo, zavzamejo malo prostora. Primerno tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.