-28%

Prenosni grelec – FanHeat™

Bi radi imeli popoln nadzor nad temperaturo v vašem domu in se ogrevali kadarkoli želite? FanHeat™ lahko prenašate iz sobe v sobo in ta jo bo ogrel enostavno in hitro ter, kar je najpomembneje, poceni. Uživajte v času, ki ga preživite doma z družino in prijatelji, in v toplini prenosnega grelca.

VAŠ PRIHRANEK: 14,01 (28%)

Na voljo po naročilu

35,99

Količina:
Popularno
1x 35,992x 30,903x 26,90
Šifra: MinGrel Kategorija:

PRINAŠA TOPLINO V DRUŽINO

Vse, kar potrebujete za popolno udobje, je vtičnica, v katero priključite grelec. Hitro, enostavno in poceni ogrejte vsak prostor. Grelec je idealen za manjše prostore, tako doma kot na potovanju. V paketu je tudi daljinski upravljalnik, s katerim lahko upravljate grelec (spreminjate temperaturo gretja, nastavite časovnik, izklopite ali vključite), ne da bi vstali iz udobja vaše postelje. Vgrajen ima ventilator, ki enakomerno usmerja toploto iz grelca.

VARČEN IN TIH

Porabi minimalno količino električne energije, kar pozitivno vpliva tako na vaš račun kot na naše okolje. Brez težav lahko ogreje prostor velikosti 21-30m2. Temperaturo lahko nastavite od 15 do 32 °C stopinj Celzija. FanHeat™ je skoraj popolnoma tih, kar pomeni, da ga lahko uporabljate tudi v spalnici, saj ga ne boste niti opazili.

PRENOSEN IN VAREN

Je zelo lahek in majhen, zaradi česar ga lahko vzamete s seboj kamorkoli se odpravljate. Če niste prepričani o kvaliteti ogrevanja, vzemite s seboj grelnik, ki vas bo ogrel že v nekaj sekundah. Ker so grelci izdelani iz PTC keramičnega materiala, so zelo zanesljivi in ​​ne dopuščajo pregrevanja. Ko grelec doseže želeno temperaturo, se samodejno izklopi, ko temperatura pade pod izbrano raven, pa se grelec ponovno vklopi.

DRUGE INFORMACIJE

Barva: Bela
Napajanje: vtičnica
Material izdelka: PVC plastika
Material grelca: PTC keramika
Moč: 900W
Napetost: 220V
Velikost: 13,5 cm x 13,5 cm
Paket vključuje tudi daljinski upravljalnik.