-40%

Mini USB namizni ventilator

Ventilator za vse vaše potrebe! S svojo visoko zmogljivostjo vas bo hladil tudi v najbolj vročih poletnih dneh, z nastavitvijo nizke porabe pa vam bo izboljšal še ugodje med spancem. Ventilator je enostaven za uporabo, s svojo varno obliko pa omogoča tudi ročno držo.

Ni na zalogi

Šifra: MinVent Kategorija:

VEČFUNKCIJSKI NAMIZNI VENTILATOR

S tremi različnimi nastavitvami zračne hitrosti boste lahko izbirali med visokozmogljivim načinom, ki je kot nalašč za vroče poletne dni in nastavitvijo nizke porabe, ki ustvarja tih pretok zraka, idealnega za mirno spanje.

UDOBNA IZKUŠNJA

Uporablja brezkrtačni, enosmerni električni motor, ki vam lahko prijetno hladi prostor. Ventilator zagotavlja mirno okolje in vam pomaga do boljše pisarniške ali počitniške izkušnje.

3T03106-1

PREPROSTA UPORABA

Namizni ventilator uporablja za polnjenje vmesnik USB, kar pomeni da lahko ventilator napajate bodisi z računalnikom, prenosnikom, napajalnim kablom z USB-jem ali vtičnikom za polnilni adapter.

 

 

VARNA OBLIKA

Ventilator s svojo varno obliko preprečuje poškodbe prstov pri otrocih, saj ima spredaj preprečljiv mrežasti pokrov. Pladenj pod ventilatorjem pa je v obliki ukrivljenega loka, zaradi česar je udoben tudi za ročno držo.

 

TEHNIČNE LASTNOSTI

Dimenzije: 150 x 80 x 145 mm
Diameter reže: 96 mm
Električna poraba: 2.5±0.25W
Dolžina kabla: 84 cm
Barva: Črna