-38%

2 v 1 USB polnilna LED svetilka proti komarjem – LedMosquito®

LedMosquito® bo končno rešil večno težavo nadležnih komarjev. Učinkovito privablja in uničuje komarje in druge žuželke v vašem domu, vrtu, terasi ali prikolici. Zaščitite sebe in svoje najdražje z LedMosquito®, brez kemikalij in škodljivih snovi!

VAŠ PRIHRANEK: 16,01 (38%)

Na zalogi (se lahko naroči)

25,99

Količina:
Popularno
1x 25,992x 22,903x 19,90
Šifra: MosTrap Kategorija:

ZA MIRNE POLETNE NOČI

Svetilka LedMosquito® uporablja ultravijolične žarke, ki pritegnejo komarje in druge leteče žuželke, ko vsiljivci vstopijo v svetilko, jih takoj pokonča električni udar, za razliko od drugih izdelkov na trgu, ki žuželke le spravijo v nezavest. Naša svetilka ne uporablja kemikalij ali drugih strupenih materialov, je popolnoma varna za ljudi in otroke, ter učinkovito deluje na površini od 50 do 120 m2.

VGRAJENA LED SVETILKA

Svetilka za komarje LedMosquito® ima vgrajeno LED lučko, ki jo lahko vklopite s pritiskom na gumb, tako da dobite zelo funkcionalno LED luč iz svetilke proti komarjem, ki jo lahko uporabljate ponoči doma ali na kampiranju. Na dnu svetilke je ročaj, s katerim lahko nosite LED svetilko in jo vrtite za 360 stopinj.

VGRAJENA POLNILNA BATERIJA

Ta vrhunska svetilka proti komarjem ima vgrajeno 4000 mA baterijo, ki jo lahko polnite prek USB-ja preko katere koli naprave (računalnik, PowerBank, mobilni polnilec itd.). Potreben čas za polno baterijo je 8-9 ur, po polni polnitvi pa jo lahko uporabljate več kot 16 ur. Njena prenosna oblika vam omogoča, da jo vzamete s seboj kamor koli, jo uporabljate doma, na vikendih, na kampiranju, na počitnicah itd.

DRUGE INFORMACIJE

Barva: Črna
Material: ABS Plastika
Velikost: 208 mm x 105 mm
Moč: 5W
Napajanje: USB kabel za napajanje
Moč baterije: 4000 mA
Območje uporabe: 50-120m²
Čas polnjenja: 3-4 ur
Čas uporabo po polnjenju: 8+ ur