-38%

Štampiljka za senčenje oči

  • Čudovito naličene oči v samo nekaj sekundah
  • Zaobljena oblika, ki se lepo prilagodi očem
  • Majhen in priročen dizajn, tudi za na pot

Ni na zalogi

Šifra: OciSenc Kategoriji: ,

 

POPOLNO NALIČENE OČI

Ta čarobna štampiljka vam omogoča enostaven in hiter nanos senčil na vaše oči. Lepa in enakomerna barva senčila na vekah, brez razmazovanja, senčilo med nanosom ne pada iz štampiljke in pod oči, lepo zasenčeni prehodi med senčili.

Ustvarite čudovito naličene oči v samo nekaj sekundah!

 

ZAOBLJENA OBLIKA, KI SE PRILAGODI OČEM

Narejena je v posebni zaobljeni obliki, kar omogoča, da se lepo prilagodi očem in zajame celotno veko. Velikost štampiljke je univerzalna in primerna za različne vrste ženskih oči, ročaj pa je mehek in gumijast, zelo priročen za oprijem.

Zelo enostavna uporaba, primerno tudi za začetnice ter vse ženske in dekleta, ki so rada urejena pa velikokrat nimajo dovolj časa za ličenje. 


ENOSTAVNA UPORABA

Uporabljate jo lahko z različnimi vrstami senčil, barvnimi pigmenti ali bleščicami za oči. Poljubno senčilo s čopičem ali prstom nanesite na štampiljko in nato pritisnite štampiljko na veko. Vaše oči bodo tako v samo nekaj sekundah čudovito zasenčene.

Na štampiljko lahko nanesete tudi dve različni senčili in ustvarite čudovit prehod med barvami.

MAJHNA IN PRIROČNA VELIKOST

Štampiljka je majhna in priročna, primerna za vsako kozmetično torbico. Vzamete jo lahko tudi na pot in ste tako vedno urejene in lepo naličene.