-52%

Odstranjevalec plevela – ProRemover

Povabite svoje prijatelje in bodite ponosni na čisto dvorišče! Nič več plevela, ki raste vsepovsod! Kavelj orodja za odstranjevanje plevela gre pod korenino same trave, da trava ne zraste nazaj.

Ni na zalogi

Šifra: OdsPlev Kategorije: , ,

SUPER HITRA ODSTRANITEV PLEVELA

Želite hitro in učinkovito očistiti svoj vrt in pločnik trdovratnega plevela? ProRemover, s svojo vrhunsko funkcionalno zasnovo, vam omogoča, da odstranite plevel v samo nekaj minutah. Po odstranitvi plevela površino očistite z metlo in vaš pločnik ali dvorišče bo spet v popolnem stanju.

NIČ VEČ PRIPOGIBANJA IN KLEČANJA

Ni vam več treba klečati ali se sklanjati med odstranjevanjem plevela. Nič več herbicidov, ki bodo pustili neprijeten vonj na vaših oblačilih in koži. ProRemover je praktičen in enostaven za uporabo, poseben podolgovat ročaj lahko prilagodite glede na njegovo višino, tako da je enostaven in praktičen za uporabo tako za otroke kot za odrasle, brez upogibanja. Vaših dni na kolenih je uradno konec.

ENOSTAVNO ZA SESTAVITI IN ZA UPORABO

 Palico enostavno namestite na nastavljiv ročaj, ki je v paketu (ali kateri drug ročaj). Samo privijte nastavitvene vijake in pripravljeni ste za akcijo. ProRemover je odličen pripomoček za vso družino. Zdaj lahko porabite manj časa za pletje in več za dejavnosti, v katerih resnično uživate.

OSTALE INFORMACIJE

Material: Nerjaveče jeklo in aluminijeva zlitina
Velikost ročaja: Nastavljiva dolžina ( 47-80 cm )
Maksimalna velikost sestavljenega izdelka: 111 cm
Teža: približno 500g