-33%

Izobraževalna igrača za sestavljanje oblik

Vaš otrok bo z veseljem sestavljal različne oblike, med igro pa se bo učil, razvijal svojo domišljijo in koncentracijo, ter krepil svoje sposobnosti.

VAŠ PRIHRANEK: 12,00 (33%)

Na zalogi

23,99

Količina:
Popularno
1x 23,992x 20,903x 17,90
Šifra: PatBlock Kategoriji: ,

VZGOJNA IGRAČA ZA OTROKE

S pomočjo tega izobraževalnega kompleta se bo vaš otrok naučil različnih oblik, okrepil spretnosti, domišljijo in koncentracijo. Vaš otrok bo z veseljem sestavljal pisane lesene ploščice različnih oblik, hkrati pa se bo učil in razvijal.


155 LESENIH PLOŠČIC RAZLIČNIH BARV

Set vsebuje 155 različnih lesenih oblik (trikotniki, kvadrati, krogi, šestkotniki). Lesene ploščice so narejene v čudovitih barvah. Vaš otrok se bo zabaval in naučil različnih oblik in barv.


24 KARTIC ZA SESTAVO RAZLIČNIH OBLIK

 V komplet je vključenih 24 različnih kartic, ki prikazujejo različne oblike, katere lahko sestavimo z našimi lesenimi ploščicami. Na karticah so različne živali, ljudje, hiše, raketa, avto in letalo. Otroki pa lahko seveda uporabijo tudi svojo domišljijo in sestavijo oblike po svoji želji.

POPOLNO DARILO

Ta komplet je odličen tudi kot darilo. Dajte otroku le najboljše in mu podarite izobraževalno igračo. Otroki radi sestavljajo različne oblike in se igrajo s tem kompletom. Lahko se jim tudi pridružite in skupaj z njimi sestavite kakšno obliko. Primerno je za vse otroke od 3. leta starosti naprej.

Lesene ploščice so kakovostne in lepo oblikovane, brez ostrih robov in primerne za roke majhnih otrok.