- 54%
Akcija!

Izobraževalna igrača za sestavljanje oblik

Vaš otrok bo z veseljem sestavljal različne oblike, med igro pa se bo učil, razvijal svojo domišljijo in koncentracijo, ter krepil svoje sposobnosti.

15,99 34,99

Izberite količino izdelkov in prihranite
Popularno
11x 15,99 / kos22x 13,99 / kos33x 11,99 / kos

Naročite zdaj in izdelek boste predvidoma prejeli

  • Varno nakupovanje

  • Dostava na dom

  • Enostavna vračila

Šifra: PatBlock Kategoriji: ,

VZGOJNA IGRAČA ZA OTROKE

S pomočjo tega izobraževalnega kompleta se bo vaš otrok naučil različnih oblik, okrepil spretnosti, domišljijo in koncentracijo. Vaš otrok bo z veseljem sestavljal pisane lesene ploščice različnih oblik, hkrati pa se bo učil in razvijal.


155 LESENIH PLOŠČIC RAZLIČNIH BARV

Set vsebuje 155 različnih lesenih oblik (trikotniki, kvadrati, krogi, šestkotniki). Lesene ploščice so narejene v čudovitih barvah. Vaš otrok se bo zabaval in naučil različnih oblik in barv.


24 KARTIC ZA SESTAVO RAZLIČNIH OBLIK

 V komplet je vključenih 24 različnih kartic, ki prikazujejo različne oblike, katere lahko sestavimo z našimi lesenimi ploščicami. Na karticah so različne živali, ljudje, hiše, raketa, avto in letalo. Otroki pa lahko seveda uporabijo tudi svojo domišljijo in sestavijo oblike po svoji želji.

POPOLNO DARILO

Ta komplet je odličen tudi kot darilo. Dajte otroku le najboljše in mu podarite izobraževalno igračo. Otroki radi sestavljajo različne oblike in se igrajo s tem kompletom. Lahko se jim tudi pridružite in skupaj z njimi sestavite kakšno obliko. Primerno je za vse otroke od 3. leta starosti naprej.

Lesene ploščice so kakovostne in lepo oblikovane, brez ostrih robov in primerne za roke majhnih otrok.

Izdelki bodo odposlani v roku 2-4 delovnih dni (v kolikor je izdelek na zalogi v našem skladišču oz. če ni drugače določeno). Paket vam bo na želeni naslov dostavila dostavna služba Pošta Slovenije.Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš e-poštni naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po želji spremenite naslov za dostavo.
Dostava običajno poteka v dopoldanskem času, pred dostavo pa boste s strani dostavne službe obveščeni preko e-pošte oz. SMS sporočila ali klica. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu lahko kurir paket shrani v najbližji poslovalnici ali paketomatu. V tem primeru boste s strani dostavne službe obveščeni.
Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na [email protected] ali +386 70 422 184.

Če z izdelkom niste zadovolnji, nam ga lahko v roku 14 dni od prevzema paketa vrnete oz. zamenjate. Izdelek vrnete v originalni embalaži, za hiter in enostaven odstop pa lahko izpolnite spletni obrazec. Več informacij o menjavi in vračilu blaga najdete tukaj: https://funavocado.si/dostava-in-vracilo/