-33%

Prenosna podloga za piknike in plažo

Uživaj na plaži brez peska na brisačah! Ta podloga omogoča, da ves pesek zdrsne po njej, se hitro suši in je primerna tudi za družinske piknike ali kampiranja v naravi.

VAŠ PRIHRANEK: 12,00 (32%)

Na zalogi

24,90

Količina:
Popularno
1x 24,902x 21,903x 18,90
Šifra: PicMat Kategorija:

LAHKA IN PRENOSLJIVA

Podloga je na voljo v dimenziji 200 x 210 centimetrov.

Zagotovljeno je dovolj prostora za majhno družino, ali pa za vas in vaše prijatelje. Dimenzije podloge so odlične za uživanje na plaži s prijatelji in družino. Zdaj lahko ležite in uživate v zasluženem počitku.

VODOODPORNA

Podloga je narejena iz poliesterske tkanine 210T, zaradi česar je odporna na trganje. Material pa je odporen tudi proti obrabi in ima dobro vodoodpornost. Tkanina vas ščiti pred vejami, kamni, umazanijo, vodo, peskom in žuželkami. Vas in vaše predmete bo tako popolnoma ščitila pred vlago in peskom.

 

KAVLJI ZA PRITRDITEV

S štirimi kavlji, ki so vključeni v ceno, lahko podlogo trdno pribijete v pesek ali travnik. Podloga za plažo ima tudi 4 vreče s peskom, katere lahko postavite v kote. Za boljšo učinkovitost je priporočljivo, da za pritrditev uporabite pesek ali drobne kamne, kateri bodo še dodatno preprečili, da bi podlogo veter odpihnil.

VEČNAMENSKA

Uporablja se lahko kot odeja ali preproga, hkrati pa kot zavetje pred soncem ali dežjem. Odlična je za plaže, piknike, parke, vse družinske izlete, športne prireditve, festivale na prostem, kampiranje, pohodništvo, ribolov ali druge priložnosti in aktivnosti na prostem.

DRUGE INFORMACIJE

Barva: modra
Material: poliester 210T
Velikost: 200 cm x 210 cm |
Paket vključuje:
1 x podloga
1 x torbica
4 x klin