Podporni pas za nosečnice PREMIUMBELLY

Za nosečnice, ki si želijo popolnega udobja zase in za svojega otroka. Premium pas učinkovito zmanjša tipične nosečniške bolečine v kolkih in medenici.

Počisti

32,90

Količina:
Popularno
1x 32,902x 27,903x 24,90
Šifra: NosecPas Kategorija:

VRHUNSKA PODPORA

Ženske, ki so kadarkoli nosile otroka v trebuhu, vedo, kaj to pomeni. Je že res, da so to najlepši in izjemno dragoceni življenjski trenutki. Toda razvijajoči otrok, ki raste v trebuhu, s sabo prinese tudi nove (zahtevne) okoliščine. Nosečniški trebuh se veča in se tem povzroča bolečine mamici.

PREMIUM UDOBJE

Na srečo obstaja nekaj, kar vam bo kot nosečnici lahko pomagalo. Ta ekskluzivni premium elastični porodni pas učinkovito podpira nosečniški trebuh. Hkrati nudi udobje, ki si ga bodoča mamica definitivno zasluži.

Pas namreč lajša pritisk na kolke in medenico, saj velik del teže dojenčka prevzame sam.

PRILAGODLJIVOST

Dodatna prednost tega pasu je njegova prilagodljivost. Saj veste, nekatere nosečnice imajo malce večji, druge pa malce manjši trebuh.
Obseg pasu lahko poljubno nastavite s trakom in tako poskrbite za udobje, ki ustreza točno vam.

ZA BOLJŠO DRŽO

Mnogo nosečnic v času, ko nosijo otroka, izjemno poslabša svojo držo. Pritisk velikega trebuha pač naredi svoje. Ta pas pa poskrbi za to, da drža postane veliko bolj naravna in vzravnana. Hkrati nudi podporo šibkim trebušnim mišicah, ki so še posebej na udaru med nosečnostjo. Tako še dodatno razbremeni pritisk na hrbet in vam izboljša počutje.

Zakaj bi torej vso težo razvijajočega otroka nosili na lastnih plečih?

SPECIFIKACIJE:

Podporni pas je na voljo v bež barvi.