-41%

Povečevalec slike BIGSCREENER®

(Povprečna ocena)

Vaš mobilni zaslon je premajhen, da bi dlje časa gledali vanj. Pričarajte si do 3x večjo sliko na telefonu kjerkoli in kadarkoli.

VAŠ PRIHRANEK: 14,00 (41%)

Na zalogi

19,99

Količina:
Popularno
1x 19,992x 16,903x 14,90
Šifra: PovSlike Kategoriji: ,

IZKUŠNJA, KI OČARA

Odslej se več ne boste naprezali z gledanjem majhnih kadrov na telefonu. Povečevalnik zaslona vam bo končno omogočil, da z eno preprosto potezo uživate v sliki, kot da bi imeli majhen prenosni televizor.

 

OČI VAM BODO HVALEŽNE

Dolgotrajno gledanje v majhen zaslon povzroči neprijeten občutek v očeh. BIGSCREENER® olajša gledanje videov, še posebej ga bodo veseli otroci. Omogočite sebi in njim užitek, ki mu ni para.

FILMI, RISANKE, SERIJE IN TEKME NA DOSEGU ROKE

Vaš mobilni telefon in BIGSCREENER® bosta postala vaša sopotnika pri gledanju vaših najljubših filmov, otroci bodo uživali v risankah, fantje pa bodo navijali za svoj najljubši klub. Povečevalnik slike ne samo da poveča novo dimenzijo izkušnje, ampak pričara vzdušje, ki ustvarja nove lepe spomine.

KAKO DELUJE

BIGSCREENER® postavite na razdaljo od 1 do 2 metra, da zagotovite najboljšo izkušnjo gledanja. Uporablja namreč optično tehnologijo visoke ločljivosti, ki občutno poveča sliko. Slika tako postane bolj jasna in gibanje izrazitejše!

PRENOSLJIV IN LAHEK

Je tako vsestranski, da je primeren za vse velikosti mobilnih naprav. Tako nimate skrbi, da ga ne bi mogli uporabiti vi ali kdorkoli drug, ki bi mu ga želeli podariti. BIGSCREENER® odlikuje eleganten dizajn, zaradi česar je tudi odlična izbira za darilo. Je priročen, lahek in prenosen, zato ga lahko nosite že v manjši torbi ali ga preprosto postavite na polico, kjer bo čakal, da ga uporabite. Naj postane vaš najboljši spremljevalec, ki si ga boste vedno želeli v svoji bližini.

OSTALI PODATKI

Velikost: cca. 25.7 x 17.3 x 0,2 cm
Teža: cca. 308g
Barva: Črna
Material: plastika in PMMA

Mnenja


  Povečevalec slike BIGSCREENER® photo review
  Žan
  Odlično za gledanje videa na telefonu
  Povečevalec slike BIGSCREENER® photo review
  Patricija
  Super izdelek
  Povečevalec slike BIGSCREENER® photo review
  Alenka
  Moja otroka sta navdušena! :)
Podaj mnenje
Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja