-39%

Prstan v obliki kače – LuxurySnake

VAŠ PRIHRANEK: 13,00 (39%)

Na zalogi (se lahko naroči)

19,99

Količina:
Popularno
1x 19,992x 16,903x 14,90
Šifra: PrstKac Kategorija:

SIMBOLIKA PRSTANA V OBLIKI KAČE

Prstan kače – izvirna in nenavadna izbira nakita. Ta vrsta nakita bo vedno poudarjala močan značaj svojega lastnika, njegovo odločnost in individualnost sloga. Zelo malo ljudi ve, da je prstan v obliki kače simbol modrosti, zvitosti in tudi talisman, ki privlači srečo in bogastvo. Tudi, če se poglobite v starodavne zgodbe, taka izbira velja za vez med dvema svetovoma – življenjem in smrtjo. Tako bo kačji prstan dopolnil sliko s skrivnostjo in mističnostjo.

VISOKO KAKOVOSTNA PREDELAVA IN MATERIALI

Prstan v obliki kače je izdelan iz kvalitetne medenine in mini cirkona. Zanesljiv in enostaven za nošenje, material zagotavlja dolgo življenjsko dobo prstana, odlični mini cirkoni pa lepo poudarijo že tako popoln videz prstana. Prstan je udoben za nošenje in se odlično prilega vsaki roki.

PRILAGODLJIVA VELIKOST

Prstan je univerzalne velikosti, ustreza večini ženskih rok, rokam pa daje čudovit in eleganten videz. Če želite, ga lahko tudi nekoliko prilagodite, tako da ga nekoliko zategnete ali razširite. Prstan se odlično ujema tudi z drugimi dragulji.

ODLIČNA IDEJA ZA DARILO

Ta prstan je lahko lepo darilo zase ali za vaše ljubljene. Podarite ga svoji mami, ženi, prijateljem za valentinovo, obletnico, rojstni dan … Prepričani smo, da bodo s tem prstanom vsi veseli!

DRUGE INFORMACIJE

Barva: Zlata
Material: Medenina in cirkoni
Velikost: Nastavljiva
Dolžina obroča: 35 mm
Odstranite prstan pred stikom z vodo, losjoni ali parfumi, da podaljšate njegovo življenjsko dobo.