-35%

Akumulatorski sesekljač – SLICY®

Ste utrujeni od ročnih sesekljalnikov? Naš mini sesekljalnik hrane s 30W motorjem je zasnovan za sekljanje hrane v sekundah z le enim dotikom, kar vam prihrami več časa in energije.

Ni na zalogi

Šifra: RezPos Kategorija:

PRENOSNI IN BREZŽIČNI

Polnite samo 3ure prek USB kabla in lahko uživate v brezžičnem seseklanju več kot en mesec. Prednosti našega sesekljača: nizka poraba energije, nizek volumen hrupa, visoko zmogljiv motor (30W) ter lahka zasnova. Zelo je primeren za majhne kuhinje, kampiranje, potovanja ali druge priložnosti.

ENOSTAVEN ZA UPORABO

Prihranite več časa in truda, da boste vse sesekljali, zmešali ali pretlačili. Deluje le s pritiskom na gumb za hitro sesekljanje čebule, česna, paprike ali oreškov, potem tudi za rezanje listov solate in mešanje raznih omak. Z lahkoto lahko tudi naredite bolj gladke pireje, pesto in guacamole.

USB POLNJENJE

Naš mini sesekljalnik se napaja preko USB priključka (baterija 2000mAh). Polnite ga lahko prek računalnika, polnilnika za telefon ali napajalnika. Uporablja se lahko za približno mesec dni po polni polnitvi. Električni mini sesekljalnik s prostornino 250ml je kompakten in enostaven za prenašanje.

OSTALE INFORMACIJE

Barva: Bela
Moč: 30W
Kapaciteta: 250ml
Material rezila: Nerjaveče jeklo
Material posode: ABS Plastika