- 38%
Akcija!

Magicdraw Montessori Svetovna Turneja Barvanje Knjiga

MagicDraw Montessori Svetovna Turneja Barvanje knjiga je ultimativna rešitev za risanje brez packanja in varno za otroke. S svojo edinstveno tehnologijo vodnega razkrivanja, lahko otroci uživajo v risanju brez črnila ali barve, ustvarjajoč brez packanja okolje za vas in vašo družino.

15,99 25,99

Izberite količino izdelkov in prihranite
Popularno
11x 15,99 / kos22x 13,99 / kos33x 11,99 / kos

Naročite zdaj in izdelek boste predvidoma prejeli

 • Varno nakupovanje

 • Dostava na dom

 • Enostavna vračila

Šifra: RisiBrisi Kategorija:

BREZ PACKANJA RISANJE ZABAVA

Dovolite vašim otrokom uživati v risanju brez packanja z MagicDraw Montessori Svetovna Turneja Barvanje knjige. Ni potrebe po črnilu ali barvi – samo napolnite vodni svinčnik in opazujte, kako barve čudežno nastanejo!

BREZ PACKANJA RISANJE ZABAVA

PRENOSNA ZABAVA NA POTI

Ohranite vaše najmlajše zabavane med potovanjem s prenosno in lahko MagicDraw Montessori Svetovna Turneja Barvanje knjigo. To je popolna dejavnost, ki jo lahko vzamete s seboj in zagotavlja ure ustvarjalne zabave.

PRENOSNA ZABAVA NA POTI

NESKONČNA PONOVNA UPORABA KREATIVNOSTI

Odklenite ustvarjalnost vašega otroka z MagicDraw Montessori Svetovna Turneja Barvanje knjige. Ponovno uporabljive strani in napolnljiv vodni svinčnik jih omogočajo ustvarjanje lepih slik znova in znova, zmanjševanje odpadkov papirja in varovanje okolja.

NESKONČNA PONOVNA UPORABA KREATIVNOSTI

VARNOSTNA IN NE-TOKSIČNA TEHNOLOGIJA VODNEGA RAZKRIVANJA

Nudite varno in ne-toksično doživetje risanja za svojega otroka z MagicDraw Montessori Svetovna Turneja Barvanje knjigo. Tehnologija vodnega razkrivanja zagotavlja zabavo brez packanja ter spodbuja čisto in zdravo okolje.

VARNOSTNA IN NE-TOKSIČNA TEHNOLOGIJA VODNEGA RAZKRIVANJA

TEHNIČNI PODATKI

Material: papir
Barva: večbarvna
Velikost: približno 215 x 205 cm
Količina: 1 x barvna knjiga, 1 x čarobni svinčnik

TEHNIČNI PODATKI

Mnenja kupcev

  Irena

  Zelo dobro za otroke. Toplo priporočam!

  Ana

  Popolno za moje otroke!

  Marija

  Ilustracije in dejavnosti so čudovite in privlačne, in čarobni svinčnik jih naredi še bolj zabavne za barvanje. Močno priporočam!

  Jožica

  Razveselite moje otroke in jih hkrati učite! Rada imam, kako jim čarobni svinčnik omogoča enostavno barvanje in kako so dejavnosti tako izobraževalne!

  Žan

  Odličen način, da moje otroke zanimam za učenje o različnih kulturah in državah!

Dodajte oceno
Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Izdelki bodo odposlani v roku 2-4 delovnih dni (v kolikor je izdelek na zalogi v našem skladišču oz. če ni drugače določeno). Paket vam bo na želeni naslov dostavila dostavna služba Pošta Slovenije.Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš e-poštni naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po želji spremenite naslov za dostavo.
Dostava običajno poteka v dopoldanskem času, pred dostavo pa boste s strani dostavne službe obveščeni preko e-pošte oz. SMS sporočila ali klica. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu lahko kurir paket shrani v najbližji poslovalnici ali paketomatu. V tem primeru boste s strani dostavne službe obveščeni.
Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na info@funavocado.si ali +386 70 422 184.

Če z izdelkom niste zadovolnji, nam ga lahko v roku 14 dni od prevzema paketa vrnete oz. zamenjate. Izdelek vrnete v originalni embalaži, za hiter in enostaven odstop pa lahko izpolnite spletni obrazec. Več informacij o menjavi in vračilu blaga najdete tukaj: https://funavocado.si/dostava-in-vracilo/