-32%

Magična pisala za zabavno ustvarjanje (10 kosov)

Morda že poznate kak marker, s katerim po navadi označujemo pomembne stavke ali besede v izbranem kontekstu, je tako? Mi vam danes predstavljamo vodoodporne markerje, s katerimi boste lahko sami ali s svojimi otroki, ustvarjali čudovite umetniške risbe, voščilnice in še več.

VAŠ PRIHRANEK: 12,00 (32%)

Na voljo po naročilu

24,99

Količina:
Popularno
1x 24,992x 21,903x 18,90
Šifra: SetFlo Kategorija:

👉 OTROCI JIH OBOŽUJEJO

Set teh magičnih markerjev je naravnost obnorel vse ljubitelje ustvarjanja, saj nudi kar 10 naravnost čudovitih kovinskih barv, s katerimi je pisanje in risanje, magično. Z njimi boste lahko vi, kot tudi vaši otroci ustvarjali na različne izbrane materiale. Tako je zabava ob takšnem delu zagotovljena.

Markerji so vsestranski, saj z njimi lahko rišete/ pišete na papir, les, kamen, listje in podobno.

👉 ZA POPOLNO USTVARJANJE, KJERKOLI

Zaradi svoje vsestranskosti jih lahko vzamete s seboj tudi na kakšen izlet ali v gozd, kjer dobite kak navdih in ustvarjate spontano, mirno in v objemu narave. Ker nudijo udoben oprijem, za pisanje ne potrebujejo ravne podlage.

Primerni so za odrasle ter otroke od 3 leta starosti naprej. Če bi poudarili njihove prednosti, pred običajnimi markerji, bi rekli:

  • da so veliko bolj obstojni,
  • imajo odlično nežno zaobljeno konico,
  • so izdelani iz kakovostnega PVC in PP materiala,
  • so vodoodporni,
  • imajo odličen oprijem,
  • vsebujejo 10 obstojnih kovinskih barv in
  • so naravnost vsestranski za samo uporabo.

Čudovite barve, o katerih govorimo, so na voljo v: zeleni, rdeči, vijolični, svetlo zeleni, modri, sivi, črni, zlati, beli in bronasti.

👉 PRIMERNI TUDI KOT DARILO

Ta set bo slavljenca, ki rad ustvarja, naravnost navdušil. Zaradi svojih kovinskih odtenkov ter raznih možnosti za ustvarjanje projektov in risb bo kar hitro treba menjati oz. dokupiti nov set le-teh.

Magične risbe ali drugi materiali bodo zaradi kakovosti, ostali obstojni še kar nekaj let. Zato so takšni markerji ali pa umetnine, izdelane z njimi, odlično dolgotrajno darilo, ki ne bo šlo »iz mode«.