-35%

Must-have SMILING® nogavičke (10 parov)

Sreča je v majhnih stvareh. Zbuditi se z nasmehom in nosite nove “must-have” modne nogavičke Smiling.

VAŠ PRIHRANEK: 14,00 (35%)

Na voljo po naročilu

25,99

Količina:
Popularno
1x 25,992x 22,903x 19,90
Šifra: SetZok Kategoriji: ,

POPOLNO PRILEGANJE

Must-have SMILING® nogavičke so tople in mehke. Nudile vam bodo udobnost in vam ne bodo stiskale nog pri vsakodnevnih aktivnostih ali spanju. Visoka elastičnost bo poskrbela za popolno prileganje, mehka tkanina pa, da bodo vaša stopala ves čas topla in na udobnem.

BODITE POLNI POZITIVNE ENERGIJE

Nogavičke SMILING so nepogrešljiv kos oblačila, ki mora biti del vsake garderobe. Te prikupne nizke nogavičke vas bodo presenetile z dobro voljo, ki vas bo obdajala vedno, ko si jih boste nadeli.

NASMEJTE LJUDI OKROG SEBE

Modne pastelne barve in dva para črno-belih nogavic v praktičnem paketu po 10 nogavic. Uskladite jih z različnimi oblekami… ali s svojim razpoloženjem! Poskrbele bodo za toploto v hladnih jesenskih in zimskih dneh. Uživajte v užitku nogavic, ki vas osrečujejo in širijo veselje povsod, kamor greste: ekskluzivni smeški na zadnji strani štrlijo čez vaše čevlje in razveselijo vsakogar, ki ga srečate na ulici.

 MEHKE, SIMPATIČNE IN IGRIVE

Nosite jih lahko vsak dan, v vsaki situaciji, v službi in v prostem času. Med hojo, kolesarjenjem, treningom v telovadnici ali branjem na kavču. Zahvaljujoč ekskluzivnemu dizajnu ne zdrsnejo in so tako primerne za vse situacije. Izdelane so iz visokokakovostnega bombaža, tako da jih lahko perete tako pogosto, kot želite, brez strahu po obrabi.

PRESENETITE SVOJE NAJDRAŽJE

Osrečite nekoga, ki ga imate radi! Prijatelj, sorodnik, ali nekdo poseben. Pričarajte nasmeh na obraz. V škatli boste našli veliko srečnih nasmejanih obrazov, pripravljenih širiti srečo povsod. Naše nogavice so mehke, raztegljive in enostavne za oblikovanje. Primerne so tako za ženske, kot moške.

LASTNOSTI

Material: 76% bombaž, 21% poliester, 3% elastan
Velikost: Univerzalna
Komplet 10 parov nogavic različnih barv
Visokokakovosten bombaž
Strojno pranje
Komplet vsebuje: 10 parov SMILING® nogavičk