SIX PACK hlače za oblikovanje telesa

Moške hlače, ki prikrijejo odvečne kilograme in izoblikujejo telo. Odlične za nošenje in nevidne pod obleko!

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: hlaceM Kategoriji: ,

ZAPELJIVA POSTAVA

Hlače z visokim pasom so popoln dodatek k zapeljivi postavi pravega moškega. Elastična tkanina stisne odvečne kilograme in izoblikuje privlačno telo. Ne draži kože, zaradi lahkega odvajanja vlage pa material diha in zato se ves dan počutite prijetno.

PRIKRIJEJO NEPRAVILNOSTI

Visok pas ima funkcijo, da prikrije točno tisto, kar želite prikriti – odvečne blazinice na trebuhu. Tako vas hlače vizualno zoožajo in se hkrati zlijejo z vašim telesom. Hitro se boste navadili na njih in postale bodo del vašega vsakdanjika. In verjemite, vašo zapeljivo postavo bodo zagotovo opazili tudi drugi.

 

DELUJEJO V 3D EFEKTU

Hlače delujejo v nekakšnem slogu 3D efekta, ki ustreza moškim fiziološkim značilnostim. Ne bo vas niti malo skrbelo, da se ne bi prilagajale vaši postavi, saj se zaradi svoje specifične elastične oblike ustrezno prilagodijo.

NEVIDNE POD OBLEKO

Zaradi elastične tkanine so hlače nevidne pod obleko, kavbojkami in drugimi oblačili. Tako hitro postanejo vaš najljubši kos oblačila, od katerega se ne boste želeli ločiti.

ODLIČNE ZA DARILO

Ne samo, da so perfekten dodatek za moškega, so lahko tudi vir odlične ideje za darilo – za očeta, fanta, prijatelja ali kogarkoli, ki bi mu pomagale izboljšati kvaliteto življenja.

MATERIAL

87% najlonska tkanina in 13% spandex.

Če ste med dvema velikostima številk, izberite raje večjo velikost za vaše udobje.