-40%

Samolepilna držala za rastlinske veje (20 kosov) – BranchOrg®

Ali želite na svoji steni razporediti veje rastlin, da rastejo v želeni smeri, vse pa je videti brezhibno in elegantno? Predstavljamo vam naša praktično nevidna samolepilna držala, s katerimi lahko enostavno in brez vrtanja rešite vse težave v zvezi z rastjo rastlinskih vej in kablov.

Ni na zalogi

Šifra: StList Kategorija:

USMERITE RASTLINSKE VEJE KAMOR ŽELITE

Raztresene rastlinske veje ne bodo več težava, saj jih lahko zdaj usmerite v smer, v katero želite, da rastejo na stenah vašega doma – znotraj ali zunaj s temi inovativnimi in elegantnimi samolepilnimi držali za liste.

NE PUSTIJO SLEDI NA STENI

Samo obrišite steno in odlepite zaščitno folijo. Potem prilepite list na želeno mesto na steni in montaža je končana. Ni potrebe po vrtanju, zeleni gumb za namestitev rastlinskih vej se pa enostavno odpre in zapre. Izdelan je iz akrilnega lepila, ki ne pušča sledi, je prozoren in ima močan oprijem.

VEČNAMENSKI

Uporabite jih lahko za zunanje ali sobne rastline. Primerno je za vse vrste rastlin, od majhnih do srednje velikih rastlin, pa tudi za sadike je odlično. Uporablja se lahko tudi za urejanje gospodinjskih kablov in drugih napeljav.

OSTALE INFORMACIJE

Barva: Zelena
Material: ABS Plastika
Dimenzije: 3,3 cm x 1,2 cm
V paketu dobite: 20 kosov samolepilnih držal