-40%

Zaščitna ponjava za senco SUNSAIL®

Zaščitite se pred škodljivimi sončnimi žarki in uživajte pod najbolj prijetno senco. Ta ponjava v obliki jadra vam bo ponudila brezskrben užitek in nemoten počitek.

 

Počisti

29,99

Količina:
Popularno
1x 29,992x 25,903x 22,90
Šifra: SunSail Kategorija:

NIČ VEČ MUČNIH SONČNIH ŽARKOV

Čas je, da poskrbite za zaščito pred škodljivimi UV žarki in neposredno sončno svetlobo. Prepustite se zgolj ležanju v prijetni senci pod ponjavo, ki blokira sončne žarke, ne da bi zadrževala vroč zrak pod sabo.

NA VRTU, TERASI, BAZENU …

Ker je tako preprosto izdelana, jo lahko uporabite praktično kjerkoli. Na terasi, vrtu, za senčenje bazena ali prostora za žar, uporabite jo lahko celo kot nadstrešek. Načine in oblike namestitve prepuščamo vašim potrebam in domišljiji. Poleg zaščitne boste dobili še dizajnersko funkcijo v enem, saj bo ponjava polepšala izgled vašega prostora, kamor jo boste postavili.

ENOSTAVNA NAMESTITEV

Namestili jo boste z lahkoto. Zgolj izberete si mesto, ponjavo napnete, jo privežete na pritrjene obročke in že uživate v prijetni senci!

VOODOPOREN MATERIAL, KI DIHA IN ŠČITI

Ponjava je izdelana iz kakovostnega poliestra visoke gostote, ki zelo učinkovito prestreže močne sončne žarke. Z močnimi šivi in obročki iz nerjavečega jekla vam tako zagotavlja zanesljivo in kakovostno zaščito pred soncem. Blokira namreč kar do 95% UV žarkov! Ne bo vam treba skrbeti, ko bo padal dež na njo, saj je izdelana iz voodopornega materiala. A hkrati omogoča prehajanje prijetnega vetra skozi njo.

DRUGE INFORMACIJE:

Barva: bež ali siva

Mere: 3 x 3 x 3 m

Material: poliester