Eksplozivna škatla presenečenja

Je še kaj lepšega, kot darilo, ki skriva vse najlepše spomine? Eksplozivna škatla presenečenja, s 6 stranicami in 5 plastmi, ki jo lahko odvijate plast za plastjo, ovijete s trakom in jo po želji okrasite z barvnimi svinčniki, fotografijami in nalepkami. Presenetite in razveselite svoje najdražje!

Počisti

24,99

Količina:
Popularno
1x 24,992x 21,903x 18,90
Šifra: ValAlbum Kategoriji: ,

KREATIVNA DARILNA ŠKATLA

Ko odprete zložljivo darilno škatlo, boste našli veliko presenečenj. Priložite lahko veliko fotografij in napišete čudovita besedila, da pustite lepe spomine. S pomočjo navodil jo hitro sestavite v čudovito eksplozivno škatlico presenečenja in jo nato poljubno okrasite.

Ko je škatla zaprta, je videti kot darilna škatla, ko je odprta, pa se vse stranice spustijo nazaj in razkrijejo veliko večplastno kartico.

ČUDOVITO PRESENEČENJE

Darilna škatla izdelana iz kvalitetnega papirja, ki “eksplodira” v več plasti žepov in predalov ob odprtju. Vključuje izbor dekorativnih okvirjev, ki jih lahko okrasite z osebnimi sporočili, slikami, porezki, dekoupiranje in še veliko več. Eksplozijska škatla je idealna kot kombinirano darilo in voščilnica.

Le pripeti morate svoje najljubše fotografije ali narediti nekaj vzorcev po lastnih željah, kar prihrani naporne in zapletene korake urejanja.

PRESENETITE VAŠE NAJDRAŽJE

V najmanjšo škatlico na sredini lahko nastavite prstan, ogrlico, zapestnico, uro, parfum ali druga drobna darila. Kot nalašč za valentinovo, božič, obletnice, očetov dan, rojstne dneve in vse druge priložnosti. Izdelate ga lahko kot fotospomin, poročni album, album za dojenčke, potopisni album ali maturantski album.

Za vedno ohrani vse lepe spomine. Odlična škatla za shranjevanje daril.

OSTALE INFORMACIJE

Barva: Črna ali rdeča
Napis na mašni: “Just for you”
1 * darilna škatla (ne vključuje fotografij)
1 * manjša škatlica na sredini

Opomba: Škatlico je potrebno sestaviti.