-36%

Viseča mreža za ležanje – MaxRelax

Atraktivna viseča mreža vam bo v samo nekaj trenutkih ponudila oddih od napornega dne in vam omogočila popolno sprostitev.

VAŠ PRIHRANEK: 20,00 (35%)

Na zalogi (se lahko naroči)

35,99

Količina:
Popularno
1x 35,992x 30,903x 26,90
Šifra: VisMrez Kategorija:

ČAS JE ZA UŽIVANJE

Ta bombažni viseči ležalnik živahnih barv bo zagotovo izgledal odlično na vašem dvorišču in dodal poseben čar okolici vašega doma. Visečo mrežo MaxRelax lahko postavite na teraso, vrt ali jo vzamete s seboj na piknik ali kampiranje. Preprosto jo privežite na vsakem koncu na drevesa ali trpežne drogove in uživajte v počitnicah na prostem.

 

VRHUNSKA IZDELAVA IN MATERIAL

Kot vse viseče mreže MaxRelax je tudi ta ročno izdelana. Tradicionalno ročno pletenje je znano po izjemni kakovosti, k trdnosti  mreže prispeva tudi veliko število vrvi in dodatno ojačani robovi. Posebna je tudi po tem, da je izdelana iz vodoodpornega materiala in zato odporna na plesen ter UV sevanje.

 

NASVETI ZA VZDRŽEVANJE IN PRANJE

Lahko jo operete v pralnem stroju na programu za občutljivo perilo (30°). Pred pranjem zavežite vrvi skupaj, da se ne zapletejo med seboj. Visečo mrežo je najbolje oprati pred zimo. Ko se popolnoma posuši, jo shranite v plastično vrečko, da jo zaščitite pred škodljivci. Mreže ni priporočljivo sušiti v sušilnem stroju.

Ko je zvezana na drevo ali druge drogove, se prepričajte, da se prosto niha in ne drgne ob tla, saj se lahko v tem primeru strga.

DRUGE INFORMACIJE

Barva: Večbarvna

Material: bombaž

Dimenzije: 260 x 150 cm

Največja obremenitev: 200 kg

Dodani sta 2 pritrdilni vrvi.

Vključuje vrečko za shranjevanje.