-39%

Vodoodporna torba za plažo

Vodoodporna torba za plažo je zelo uporabna v vseh situacijah, saj bodo vaši osebni predmeti in pripomočki ostali suhi in varni!

Počisti

21,99

Količina:
Popularno
1x 21,992x 18,903x 16,90
Šifra: VodTorb Kategorija:

UPORABNA ZA VSAKO SITUACIJO

Vodoodporna torba za plažo je zelo uporabna v številnih situacijah! Ne glede na to, ali se znajdete v močnem nalivu ali si želite prijetnega in brezskrbnega kopanja, vodoodporna torba bo ohranile vaše stvari in pripomočke suhe in varne.

NASTAVLJIV IN UDOBEN PAS

Zahvaljujoč fantastičnemu nastavljivemu pasu lahko vodoodporno torbo za na plažo nosite okoli pasu kot nahrbtnik ali jo nosite čez ramo kot običajno torbico. Tako udobna in priročna, da jo boste vzeli s seboj kamorkoli greste!


ODPORNA IN LAHKA!

Vodoodporna torba za na plažo je izdelana iz vrhunskega PVC materiala in jo je tako rekoč nemogoče opraskati z ostrimi kamni, vejami ali drugimi ovirami na plaži.

 

V NJO LAHKO SPRAVIŠ VSE!

Vodoodporna torba za plažo lahko vase spravi vse, kar bi običajno nosili v žepu, vključno s telefonom, kreditnimi karticami, denarnico, osebnim dokumentom in ključi. Ta etui je primeren za vse pametne telefone in tablice z diagonalo do 18 centimetrov.

VODOODPORNA

Vodoodporna torba za plažo je vodoodporna do globine 30 m. Ni vam treba skrbeti, saj je bila testirana pod vodo vsaj dve uri. Brez težav vas lahko spremlja tudi pri tuširanju in drugih vodnih aktivnostih.

DRUGE INFORMACIJE

Barva: Modra; Roza
Material: PVC
Velikost: 22cm x 18cm