-33%

Brisača za lase

★★   742 ocen kupcev

Če želite, da bi bili tudi vaši lasje sijoči, močni in zdravi, potem jih morate pravilno negovati. Fen in ostali toplotni viri lase izsušijo, jim vzamejo lesk in jih naredijo lomljive. S to brisačo bodo vaši lasje osušeni in zdravi.

Ni na zalogi

Šifra: Brisaca Kategorija:

 

SUHI IN ZDRAVI LASJE

Z uporabo te brisačke bodo vaši lasje hitro suhi. Po umivanju lase takoj zavijte v brisačko. Brisača bo absorbirala vlago in lase naredila mehkejše. Poleg tega ti ne bodo uničeni, kot bi bili, če bi jih sušili s toplotnimi sušilci za lase.

UDOBNO NOŠENJE

»Turbani« iz navadnih brisač so težki in okorni za nošenje. Mehak material naredi super brisačo udobno za nošenje, vi pa se lahko med sušenjem posvetite drugim opravilom, saj vam lasje ne bodo v napoto.

VSI TIPI LAS

Učinkovita rešitev za sušenje tako dolgih kot kratkih las. Lase temeljito osuši ne glede na to, kakšnega tipa so in koliko so gosti. Primerna za domačo kot tudi profesionalno uporabo.

PRIHRANI ČAS

Med sušenjem las lahko nemoteno počnete ostale stvari. Inovativna rešitev za vse, ki se ji m zmeraj mudi. Naliči se, uredi nohte, najdi obleko ali pa pospravi stanovanje medtem, ko se tvoji lasje sušijo.

TEHNIČNE LASTNOSTI

Material: bombaž, poliester
Vzdrževanje: pranje v pralnem stroju
Velikost: cca. 66×26 cm
Teža: 30 g
Barva: roza